fruit njnja yı kimler s60v5 de istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

deept00n

Üye
    Konu Sahibi
fruit njnja yı kimler s60v5 de istiyor
arkadaşlar fruit ninja çok sevilen bi oyn android, bada, ios vb işletim sistemlerinde bn symbian için birkaç oun yaptım ve ovi store ye iyi bi paraya satım fruit ninja yı da yapacam bu oyun yapmanin eğitimini aldim java eğitimi ve çok rahat yapabileceğime inaniyorum ve burda paylasacam destek verenleri görebilirmiyim

• Beğen
Tepkiler: onurx ve MaxipmaN

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm rezistif ekran bir telefonda ne kadar zevkli olabilirki...

Style72

Üye
hadi bakalım

x-scarface

x-scarface

Üye
Hadi kolay gelsin :hmmm

EmReRoĞlU

Üye
kolay gelsin

MaxipmaN

Üye
ekranı çizilir telefonun basıtırmaktan :hmmm

deept00n

Üye
    Konu Sahibi
kalemle oynasin da pek yapasım kalmadı kimse istemiyo yapmam herhalde 20 mb filan oluyo uğraşmiyom

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Fruit ninja zaten java olarak mevcut ama dandinik sizin projeniz nasıl hocam

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Resesitif ekrana gitmez bence..

eren3546

eren3546

Üye
Fruit Ninja 1.6(02) bu versionu s60v5 çalışıyor
I8910da sorunsuz çalışıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yap ağa android fanlarin gözlerine sokulur bakın istendi mi yapılır diye. Seni bu bölümde herkes destekler.

fatih54102

fatih54102

Üye
JavaME OpenGL desteklemediğinden Android/Sym^3 sistemdeki gibi bir proje yapmak imkansızdır.
Eğer olursa en fazla 3D şekilde yapar ancak bu sefer de ekranlar rezistif olduğundan kötü olur.

Reexecution

Reexecution

Üye
bak dostum programı yazacaksan yaz yoksa kimse istemiyor diye yapmıyorum deme.öncelikle oyun 3d olmalı netten hazır 2d spriteler bulup oyun yaptım olmuşmu deme , fruit ninja ' nın birebir aynısını yapmak istiyorsan apk dosyasını parçalayıp içindeki her dosyayı kendi projene aktarman lazım.çok titiz davranak programı yazmalısın malum 5800 ' ın rami 56 mb'ı geçmiyor oyun da hafif olmalı yani.
(Ben olsam birşeyi taklit edeceğime kendime özgü oyunumu yazardım , şahsen ben öyle yapıyorum ;) )
Kolay gelsin.

serdarserdars

Üye
bende istiyorum...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende istiyorum

serdarserdars

Üye
dostum sen destek goremiyorum deme sen yap herkes destekler yukler

Jianoqwerty