[Fringland Ltd.] fring v7.01(23) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
n8
7.1.23

serbest888

serbest888

Üye
Skype tan ne farki var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sorunu hallettik modum yeni numara eklendiğinde ya rehberi sekronize edin veya uygulamayı kapatıp açın

temm06

Üye
bide çalışırsa tadına doyum olmaz.tşkler

sergeant_kaan

sergeant_kaan

Üye
Uygulama değişmiş artık kullanıcı ile girmek gerekmiyor eskisinde vardı hatta msn de eklenebiliyordu ama şimdi sadeleştirmişler sadece no ile giriliyor ve sms ile doğrulama yapıyor anlayacağınız whatsapp tarzı birşey olmuş ama güzel ve temiz olmuş

Telefonu hackli olmayanlar için türkçe dil
uygulamayı mutlaka e ye kurun telefonun ayarlarından usb bağlantı ayarlarını depolama yapın ve telefonu usb ile pc ye bağlayın aşağıda linkte verdiğim zip içindeki r01 ile r14 dil dosyalarını e resource apps içine atın değiştirilsin mi dediğinde evet deyip usb bağlantısını kesin ve uygulamayı başlatabilirisiniz

Telefonu hackli olanlar için türkçe dil
indirdiğiniz zip dosyasının içindeki r01 ile r14 dil dosyalarını uygulamayı kurduğunuz c veya e resource apps içine x plore ile atın değiştirilsin mi sorusuna evet deyin. Dil dosya atma işletimi yaparken fring mutlaka kapalı olsun. attıktan sonra uygulamayı açabilirsiniz.

türkçe çeviri tam tamamlanmadı %70 civarı ama eksikliğini hissetmeyeceksiniz tamamlanıp uygulama içine gömülüp maxipda paylaşılacaktır.

arşiv hatalı dıyo acılmadı zıp dosyası tekrar yuklermısın =?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
maxipda da paylaştım

alixxxxx

Üye
güncelleştirMe hatası veriyor

umudumvar1

Üye
Indirdim ama telefonun hiçbir yerinde yok ne telefon hafızasında ne de kartta yok

okancebi

okancebi

Üye
kurdum kurcalarken deaktif dedim şimdi giremiyorum ne yapacağım :((

brsclkr

Üye
nokia e6'da da çalışıyor mu bu yeni sürüm?

mdma

mdma

Üye
oklavye uygulamanın kendi klavysimi yoksa mod mu

Onnurda

Onnurda

Üye
teşekkürler

Agent17

Üye
Abi merhaba ben fringe numarami yaziyorum ama sonra ingilisce bi yazi yaziyor...
Digeri ise butun adlar istifadedi..yani kayit olamiyirum lutfen yardim edin..

gkhnkrtl

Üye
Abi merhaba ben fringe numarami yaziyorum ama sonra ingilisce bi yazi yaziyor...
Digeri ise butun adlar istifadedi..yani kayit olamiyirum lutfen yardim edin..

ayni sorun bende de var, yaklasik iki aydir. her hangi bir cozum bulabimis degilim. fring/sup a mail atmistim iki ay kadar once. bir cevap alamadim. cozumu varsa ve bilen birisi varsa cok sevinirim.

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

magnumxx

Üye
yükledim fakat iletişim sağlama imkanım olmadı, :tşk:

ferdici33

Üye
Hiçbir şekilde aktivasyon mesajı ya da araması gelmiyor, yardım edin lütfen.

arqadas

Üye
bunu nasıl aktifleştireceğiz tel yazdım bişey olmadı

anlamamki

Üye
evet ne guzel kullanmıs oldugum frinfi teli flashladıgım için tekrar kurmak zorunda kaldım fakat actıvasyon kodunu ne yolladılar nede benı aradılar bende meil attım hemde 50 yakın donduklerı mesay ayne bu
Hello,
Thank you for contacting our support team.

If you have experienced difficulties with registration, please follow the directions below as we have made minor adjustments to the process:

In the registration screen please select the “No Code” button and then select “Call Me” to receive your code by an incoming voice call, free of charge.
Please note that we do not recommend to deactivate your fring account if not necessary, as we limit registration attempts.

In case you are still unable to receive the code SMS we advise to contact your cellular provider to make sure your account isn't blocked for international SMS services.

If you have further queries, please go to our support page for more information -

Thank you,
Hilary
fring Support

** Get the new 2013 fring! **

türkçe çeviride bu

Merhaba,
Destek ekibi için teşekkür ederiz.

Kayıt ile deneyimli zorluklar varsa, biz sürecine küçük ayarlamalar yapmış, aşağıdaki yönergeleri takip edin:

Kayıt ekranına ücretsiz olarak gelen sesli arama, tarafından kodunuzu almak için "Call Me" seçin "Hayır Kodu" düğmesini seçiniz ve.
Biz kaydı deneme sınırı gibi, fring hesabınız değilse gerekli devre dışı bırakmak için tavsiye etmiyoruz lütfen unutmayın.

Eğer hala hesabınızı uluslararası SMS servisleri için bloke olmadığından emin olmak için cep sağlayıcınıza başvurun tavsiye kodunu SMS almak mümkün değildir.

Daha fazla sorunuz varsa, daha fazla bilgi için destek sayfasına gidin -

Teşekkür ederim,
Hilary
Destek fring

** New 2013 fring alın! / indirme **

ben kayit işlemlerinde arama felan goremıyorum sadece kayırt olunuyor deyıp gerıye sayım baslıyor ve kayıt ıslemı olmuyor vede code gelmıyor ,nede benı geri arama ıslemi yapmıyorlar
varmi bi çözüm?

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
emeğinize sağlık. Nosbar sayesinde de türkce yaptım :)

Üst Alt