Fring v4.03(12) S60v5 SymbianOS9.4 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fring v4.03(12) S60v5 SymbianOS9.4 Signed
!

Özellikler:

- Ana ekranı tüm fringstertm arkadaşlar, Skype, MSN Messenger, ICQ, Google Talk, Twitter, AIM ve Yahoo temas listesi! Arkadaşları ve bu telefonunuzu düzenli temas listesinden.

- Siz ve kazandırılacaktır hareketlilik daha önce hiç olmadığı her yerde tüm Sohbet Arkadaşları ücretsiz arama yapın. Izleyin arkadaşlar canlı ve hareket halinde iken, sosyal yaşamını takip!

- Saçak özelliğini sohbet tüm telefonunuzda üzerinde gerçek zamanlı sohbetler görüntüleyebilir ve gecikme süresini azaltmak ve yüksek SMS birikmiş maliyetleri anlamına gelir.

- Gönder & al favori video, müzik, oyunlar, zil sesleri, docs & saçak yeni dosya transferi özelliği ile daha fazla.

- Frings ile WiFi noktaları için otomatik giriş yeni otomatik dolaşım özellik! Artık olduğu gibi zaman kaydedin çok ve sorunsuz erişim noktaları için, arama ve otomatik olarak 3G veri planı yerine ücretsiz WiFi kullanarak tasarruf.

- Ve Fringtones çok daha fazla gibi, arama tarih vb ...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ozanazy, arda_415, orcusss ve 16 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar

ömer_21

Üye
güzel çalışma

meosenturc

meosenturc

Üye
teşekkürler yeni versiyon için, faydalı bir program ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar

krdlnccg

Üye
güzel gözüküyor bi bakalım

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar sende sağol:oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bu goruntulu gorusmeyi hala yapamadim.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
kardeş sadece skype de var görüntülü görüşme oda kendisitesinden iptal edilmiş durumda milleti yanlış blgilendirmeyelim

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bu goruntulu gorusmeyi hala yapamadim.

kardeş sadece skype de var görüntülü görüşme oda kendisitesinden iptal edilmiş durumda milleti yanlış blgilendirmeyelim

videoda izlediysen eğer skype aracılığıyla yapıyor.Ama skype iptal ettiyse bu benim sorunum değil.Kimseyi yanıltma gibi bir amacım olamaz!!!

video desteğini belki bağlantıdan dolayıda açılmayabilir bunun dışında programın farklı özellikleride var zaten (MSN Messenger, ICQ, Google Talk, Twitter, AIM ve Yahoo)gibi.

iyi forumlar...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler yinede.. ben bilmiyodum sadece skype olduğunu :) msn için uğrastim durdum..

^^Positive^^

Üye
teşekkürler

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar

bjk__murat

Üye
ben hala frıng uzerınden wifi ıle baskasını arayamadım bırak ggorusmeı bı aydnlatırmısınz ?

bgdesperado

Üye
Tesekkurler

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bende bu cihaz yok maalesef şuan.

sizde sağolun iyi kullanımlar.

Hasca

Üye
Fring süper ötesi bisey sahsen kullaniyorum güzel bir program Nokia N serisi butun telefonlarda görüntülü konusma imkani var, Samsung innov8 kullanicisiyim görüntülü su an aktif degil sadece sesli görüsebiliyorum ama yinede kesintisiz.. tavsiye ediyorum yani ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:) Rica ederim sende sağolasın.

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt