Fring v3.35.12 Symbian OS 9

Sponsorlu Bağlantılar

linüx

Üye
beyler bu parogram tekkelimeyle harıka nokia e51 telefonumda kullandım msnden sesli görüşme vede voip araması yanı internet üzerinden telefon araması suan tum turkiye içi ev ve iş tellefonlerını 4 ay boyunca ücretsiz araya bili yorum tabi wifi üzerinden ayrıca imi chat diye bir pro daha var onunlada pc ve cepden görüntülü sesli konusa biliyorsunuz versıyon demo bizzat ben denedim görüntü ve ses kalıtesı süper özellikle cift kamerali tellere daha uygun e51 kamerası arkasında

--------------- Ekleme ---------------

ayrica kontör gittigini soyleyen arkadaslara da sunu söyliyeyim ayarlarınızdan sadece interneti wlan aramyi secin wlan baglantısı koptugunda gaprs le baglanmaya calısır sadce ayarlara dikkat edin balantı ayarlarından herdefasında sor kısmı secili olsun bide baglantı koptugunda ingilizce olarak network baglantısını otamatık arıyayımmı diye sorar o esnada sıra ile hepsını dener bizzat benede oldu siz de öyle yapmayın proyu kapatıp tekrar başlatın veya benim gibi internet baglantınızı sılın kolay gelsin

sedobey

Üye
program türkçe mi

pocket

Üye
teşekkür ederim

frestasta

frestasta

Üye
9.3'e ne yapmam gerek

susunx

Üye
ya bu frinlen bedava konuşmak için herhangi bir abone falan gerektirmiyor dimi yani bi yere abone olmamıza gerek yokmu

masal_prensi

masal_prensi

Üye
emeğinize sağlık

SKARAGULER

SKARAGULER

Üye
user ID ye ne yazılması gerekiyor arkadaşlar??

phasan

phasan

Üye
Fring v3.35.12 Symbian OS 9

Cep Telefonunuzdan
Skype®, MSN® Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP, Twitter, Yahoo
bağlanabilmeniz için alternatif bi msn-chat programı..

Symbian OS 9.1 n73,n80 vb..telefonlar için
Symbian OS 9.2 n95,n81 vb..telefonlar için

çok teşekkürler bende kullanıyorum tavsiye ederim ama kotası olmayanlar sesli konuşmasınlar çok köntür gider

hacker_remo

Üye
kardeşim acil 6600 da çalışıyor mu acaba

kalkan3434

Üye
Saolasın kardeş..

Üst Alt