linüx
Üye
beyler bu parogram tekkelimeyle harıka nokia e51 telefonumda kullandım msnden sesli görüşme vede voip araması yanı internet üzerinden telefon araması suan tum turkiye içi ev ve iş tellefonlerını 4 ay boyunca ücretsiz araya bili yorum tabi wifi üzerinden ayrıca imi chat diye bir pro daha var onunlada pc ve cepden görüntülü sesli konusa biliyorsunuz versıyon demo bizzat ben denedim görüntü ve ses kalıtesı süper özellikle cift kamerali tellere daha uygun e51 kamerası arkasında
--------------- Ekleme ---------------
ayrica kontör gittigini soyleyen arkadaslara da sunu söyliyeyim ayarlarınızdan sadece interneti wlan aramyi secin wlan baglantısı koptugunda gaprs le baglanmaya calısır sadce ayarlara dikkat edin balantı ayarlarından herdefasında sor kısmı secili olsun bide baglantı koptugunda ingilizce olarak network baglantısını otamatık arıyayımmı diye sorar o esnada sıra ile hepsını dener bizzat benede oldu siz de öyle yapmayın proyu kapatıp tekrar başlatın veya benim gibi internet baglantınızı sılın kolay gelsin
--------------- Ekleme ---------------
ayrica kontör gittigini soyleyen arkadaslara da sunu söyliyeyim ayarlarınızdan sadece interneti wlan aramyi secin wlan baglantısı koptugunda gaprs le baglanmaya calısır sadce ayarlara dikkat edin balantı ayarlarından herdefasında sor kısmı secili olsun bide baglantı koptugunda ingilizce olarak network baglantısını otamatık arıyayımmı diye sorar o esnada sıra ile hepsını dener bizzat benede oldu siz de öyle yapmayın proyu kapatıp tekrar başlatın veya benim gibi internet baglantınızı sılın kolay gelsin