Fring v3.35.12 Symbian OS 9

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

Cep Telefonunuzdan
Skype®, MSN® Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP, Twitter, Yahoo
bağlanabilmeniz için alternatif bi msn-chat programı..

Symbian OS 9.1 n73,n80 vb..telefonlar için
Symbian OS 9.2 n95,n81 vb..telefonlar için

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: aga27 ve derbeder25

kntarmali

Üye
soagol kardes cok guzel bir program konusma ozeligi de var

tunahan1992

Üye
sağolasın

skyrock

Üye
çok sağol dostum:oke:

sametugba

sametugba

Üye

Cep Telefonunuzdan
Skype®, MSN® Messenger, ICQ, Google Talk™, SIP, Twitter, Yahoo
bağlanabilmeniz için alternatif bi msn-chat programı..

Symbian OS 9.1 n73,n80 vb..telefonlar için
Symbian OS 9.2 n95,n81 vb..telefonlar için

Arkadaşlar ben onlarca kez sesli görüşme yaptım fring ile ve bir dünya insan demişki yok ses az geliyor yok sesim az gidiyor yok kopuyor sürekli filan.inanmayın bunlar boş laflar o adamların kullandığı interneti telefou bende kullanıyorum ve benimkinden normal telefonla konuşuyormuş gibi ses geliyor.Muhteşem bir program şiddetle tavsiye edeim... paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım :)

hur_82

Üye
arkadaslar peki bu programın ücretlendirmesi nedir sesli görüşmede ve normal yazışmalarda kaç kontör yer saat hesabımı dakika hesabımı kontör harcıyor ona göre kuralım benim bildiğim en az kontör yiyen mig33 bi karsılastırma yaparsanız sevinirim tesekkuler

by_modifiyeci

Üye
arkadaslar ben kurdum ama ben kullanıcı adı şifre istedı kurdum ama benden kontor gidio benım bı tanıdıkda var beles konusuo neden olabılır

eQooo

eQooo

Üye
bana virüs girdi bu pro yüzünden...

emre3017

emre3017

Üye
İyi bir şeye benziyor .

by_modifiyeci

Üye
off kimse yardımcı olmayacak herhalde yha ne biçim forum bu

mef_li

Üye
arkadaşlar bende yükledim knt gitti 10 knt hemde 2 dk konuşmadım oda msn yazışma sadece
başka bir ayar mı gerekiyor

endera

Üye
bu programla wıfı lı telefonlarla ınternet uzerınde ucretsız konusuluyor.... wıfı ozellıgı olmayan telefonlarda tabiki gsm sebekesını kullanarak konusulacagından gsm ucretlendırmesı gecerlı olacaktır... WıFI ozllıgı olan telefonlar ıcın kullanıslı ve gusel bır programdır.

mxgzm

Üye
wlan (kablosuz ağ) yardımıyla kullandığımızı sandığımız FRING ne yazık ki kontör harcıyor dikkat.

PRoDi

Üye
Bu arada versiyon 3.36.15 çıktı

matraxadr

matraxadr

Üye
:oke:

SerdarTURGUT

Üye
wlan kullanarak girince kontor gidio demişler alayı yalan arkadaslar. tek kullandıgım msn programı budur ve bugune kadar hiç kontorüm gitmedi wlan dan baglandıgımda ve ses kalitesi süper herkese tavsiye ederim ama güncel sürümünü kullanın. wlan yoksa telefonunuzda baska bi msn programı kullanmanızı öneririm cünkü en azından karsınızdaki kişinn msn adresini göreblirsiniz. bunda sadece nick i görünüo ama gayet ii bi program.

eskibiruye

Üye
saçma sapan konuşmayın wifi üzerinden baglanınca kontör gidermi gsm üzerinden baglanıyorsunuz sonra kontör gitti diyorsunuz ne garipsiniz yaa.wifi özelliği olan arkadaşlar kullansınlar bir ilk bu program 10 üzerinden 1o veriyorum

Norsiwan

Üye
arkadaşlar ellerinize sağlık hoş olmuşta bunda user id istiyor bunu nerden bulabiliriz _?_

sienon

Üye
arkadaşlar msn araması yapamıyorum neden olabilir ?

Ceza_89

Ceza_89

Üye
tessekurlerrrrr ederim

Üst Alt