FreeUnRAR v1.01 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

Sponsorlu Bağlantılar

carlp

Üye
x plorer rar uzantılı dosyayı açıyormu arkdaşlr? yoksa burdakı programı yuklememızde gereklımı..? teşekkür ederım..

ByKajmeraN

Üye
bendede aynı sorun var acık halini rapide attım

tesekkurler cepten indiren biri olarak senin linkini konu sahibininkinden hem mantikli hemde iyi buluyorum

typerremzi

Üye
emeğine sağlık

radrest

Üye
ya ben cepten giriyorum rar acmak için siz rar programını rat

beyzam51

Üye
arkadaslar bn tlfndan girdim internete fakat bu ztn rar yani şuan ne işe yarayacak bu.... Bu paylaşımı düzenlerseniz sevinirim.iyi paylaşımlar

secilauri

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim. telefonum N5800 ve 2 gün önce aldım. birsürü uygulama indirdim cepten. tabi dosyalar açılmadı. şimdi bilgisayardan yazıyorum. ve dediklerinizi bir bir yaptım. bilgisayara indirdim ordan winziple dosyayı çıkarıp tele aktarmam gerekiyor biliyorum ama bilgisayarımda bluetooth ne yazık ki çalışmadığı için bluetooth'la aktaramadım. usb kabloyla denedim ama öyle de bi sonuca varamadım. ne olursunuz yardımcı olun. kafayı yemek üzereyim =)
şimdiden teşekkürler.

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Hocam sisx olarakda eklermisin wifi ile baglananlar için

maktama

maktama

Üye
Bir rar açıcı Ne sorun olmuş yahu:), buyurun. sis linki:

zaferizm

zaferizm

Üye
:d:

frenzied

Üye
rar acma programını rarlı dosyaya koymussunuz. Bende rar programı olsa hiç indirmem zaten

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

chuppacabra

Üye
bide su explore u rarsız vermeyi düsünebilen olsa...bu unrar la actığım hiçbirşeyi tele yükleyemedim daha.açılan herşey hatalı çıkıyor.unrar sorunlu gibi gelio bana

hackerhan

hackerhan

Üye
Allah razı olsun

she_zofren

Üye
ya süresi geçmiş sertifika diyor bi türlü yükleyemedim bu programı telefona ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

hackerhan

hackerhan

Üye
al bunu yükle

poyraz_216

Üye
yav neden .ben telden girdigim icin verdiginiz linkler acilmiyor.tikladigimda

drmehmett

Üye
rar programı yok zaten telefonda bu da rar lı nasıl açsın tal bunu sis uzantılı bi paylasım gerkkkkk.....

ejder101

ejder101

Üye
arkadaşlar ben dosyayı indiriyorum ama proğram rar uzantılı olduğu için yine açmıyor bi fikri olan varnı? acaba şimdiden teşekkür ederim

mbd5200

Üye
sertifakasyon yaparak kurdum çalışıyor teşekkkürler

hasanasd

Üye
su an telefondan baglaniyorum ve bu program hic olmadigi kadar lazim ama malesef eklenen program rarli :) yani rar dosyasini acabilmem icin gerekli indirme baglantisi da rarli :) bana "bilgisayara bagli bir klavye bulunamadi. devam etmek icin bir tusa basin" hatasini hatirlatti. :)

Üst Alt