FreeDos ve ssd yardım

Sponsorlu Bağlantılar

oska1989

Üye
    Konu Sahibi
FreeDos ve ssd yardım
arkadaşlar başka konu altında sordum cevap bulamadım yeni konu açtım.FreeDos lu laptop alcam fiyatları uygun ama sonradan windows yüklemek ek bir maliyet gerektirir mi ücretsiz yüklenir mi yoksa direk kurulu olanlardan mı almalıyım.gerçi bedava yüklense ucuz olmazlardı ama bi sorayım dedim.ikinci olarak ta alacağım laptopa sonradan zahmetsizce ve garantisi etkilenmeden ssd alıp takacam hani sonradan takılabilir mi yani hangi modellere takılır.bir de sata 3 desteklemesi lazım diyorlar(çünkü ssd olanlar pahalı). Asus un i7 w8 8gb gt635 freedos modeli var 1700 tl.almayı düşünüyorum nasıl sizce.bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
free dos daha hesaplı evet nereden baksan 200-300 tl fark ediyor tavsiye ederim yapacağın tek şey bir windows cd veya usb'si takıp windowsu kurmak yani format atmak demedim çünkü sistem yok. Ssd'ye gelince bunu servise zor muhtemelen garanti dışı kalır ama servise taktırma şansın varsa o şekilde de yapabilirsin resimli anlatımlarınıda googleda bulabilirsin.

oska1989

Üye
    Konu Sahibi
evet ama acaba niye ucuz satılıyorlar anlayamadım yine de.madem basit yüklenebiliyor...ayrıca asus özelliklerinde w8 demişim yanlışlıkla düzeltiyorum freedos.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet ama acaba niye ucuz satılıyorlar anlayamadım yine de.madem basit yüklenebiliyor...ayrıca asus özelliklerinde w8 demişim yanlışlıkla düzeltiyorum freedos.

şöyle düşün bak bugün git bir yerden orjinal xp cdsi al en az 100 lira verirsin haliyle işletim sisteminede para alınıyor koskaca asus korsan windows 8 yükleyip illegal yolla orjinal yapıp verecek değil ya haliyle orjinal işletim sistemi alıyor microsofttan üstünde biraz oynuyor recovery falan koyuyor kendi programlarını driverlerini yüklü veriyor haliyle 200–300 lira işletim sistemi ediyor

bor31

Üye
daha ucuza alayım dersen freedos gayet güzel fakat bi şekilde windowsu da yüklersin aynı masaüstü pc ler gibi fakat serviste yükledikleri hem orjinal hemde recovery falan yüklüyolar ilerde daha kolaylık olur senin için

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben sana şu kadarını söyleyeyim 2 ay pc aldım ve format attım yani free dos almış gibi oldum işletim sistemimi kendim yüklemiş oldum üstünde verilen işletim sistemleri iyi olmuyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Takipçi Satın Al

Üst Alt