Freedom [Google Play in-App Purchase Hacking] v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Freedom [Google Play in-App Purchase Hacking] v1.0.6
anlatım @cemaltr18
Arkadaşlar öncelikle belirteyim ki bu uygulama google playden bedava olarak indirip daha sonra oyun içinde para ile satılan eşyaları bedavaya almamızı sağlıyor. Yani ücretli bir uygulamayı indiremezsiniz en azından ben indiremedim.Çünkü Google uygulamayı kontrol ediyor ve google playden indirilmediğini algılıyor bunun için ücretsiz uygulamalarda işe yaramakta.

Kullanımına gelelim uygulama öncelikle root gerektirir rootsuz hiç bir şekilde kullanmaya çalışmayın. Kurduktan sonra root izin ister ok diyin internet bağlantınız açık olsun bu arada. Program daha sonra telefonunuzda yüklü olan oyunları bulacak ve ekranda gözükecek ekrandaki oyun simgesinden bağlanalım oyuna daha sonra oyundaki altın alma bölümüne girelim ve istediğimiz miktar altını alalım daha sonra google play ödeme seçemeği gelecek tamam diyelim büyük olasılıkla // Ödeme Başarılı Oldu// yazacaktır. Bağlantı yok hatası alırsanız programdan çıkın tekrar girin. Hepsi bu kadar.

ayrıntılı kullanım anlatımı için:

Google play store bağlantı hatası alanlar uygulamayı pasif duruma getirin yada root explorer gibi programlarla system/etc/ içine girip hosts dosyasını silmeniz yeterli. işlemi yaptiktan sonra cihazı yeniden başlatınız.

not:
bu program online uygulamaları ile çalışmaz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: federico2424, mtrhsts, mqeen ve 1 kişi daha

Luck Star

Luck Star

Üye
çok güzelmiş ya :D 40 saat modlu hileli uygulama apkları aramaktan bıkmıştım ama ne yazikki telefon garantili olduğundan root atmaktan çekiniyorum :/

messevim

messevim

Üye
Ben bizzat denedim. tüm online oyunlar da olmasa dahi bazı online oyunlar da işe yaramakta.

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
çok güzelmiş ya :D 40 saat modlu hileli uygulama apkları aramaktan bıkmıştım ama ne yazikki telefon garantili olduğundan root atmaktan çekiniyorum :/
Selamûn Aleyküm...
z4root adlı programı indir ve yükle.Sonra programa girip
temporary root seçeneğini işaretle sonra 1-2 dk bekle (tel ram'ine göre değişir) telefon kendini yeniden başlatacak sonra telefon açılınca rootlu olur.
Fakat sonra telefon yeniden başlarsa root kalkar :)
Root Atmaktan Korkma Korkarsan Bunu Kullan ;)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Freedom kullanırken dikkatli olunması gerekir bizzat bn freedom yüklediğim için 1 hafta play store u kullanamamıştım en sonunda çözdük sorunu

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Konuda anlattığın bütün yolları kendi telefonumda denedim olmadı o yüzden dedim sadece. hatırlarsan seninle çözmüştük hatta bnim sorunu ? :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Konuda anlattığın bütün yolları kendi telefonumda denedim olmadı o yüzden dedim sadece. hatırlarsan seninle çözmüştük hatta bnim sorunu ? :)

ben anlatıığım şekilde çözdum geneldede bu şekilde sorun ortadan kalkıyor.
sen nasıl çözmüştün yazda konuda bulunsun lazım olur :)

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
ben anlatıığım şekilde çözdum geneldede bu şekilde sorun ortadan kalkıyor.
sen nasıl çözmüştün yazda konuda bulunsun lazım olur :)
Linksd programı ile play store u bulup tıkşıyoruz sonra sistem uygulaması yap diyoruz sonra tel. Restart atıyoruz işlem tamam.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Selamûn Aleyküm...
z4root adlı programı indir ve yükle.Sonra programa girip
temporary root seçeneğini işaretle sonra 1-2 dk bekle (tel ram'ine göre değişir) telefon kendini yeniden başlatacak sonra telefon açılınca rootlu olur.
Fakat sonra telefon yeniden başlarsa root kalkar :)
Root Atmaktan Korkma Korkarsan Bunu Kullan ;)

bu gerçekten işe yarıyormu

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
teşekkürler konu bumu

Anil-D

Anil-D

Üye
bu bence uygulama çinçemi