Free-iSMS v1.00 [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...
 


kaptanblack

kaptanblack

Üye
çok kullanışlı bi uygulama gerçekten. teşekkürler.
 
bRkxq93

bRkxq93

Üye
Bir işi düzgün yapmanız önemle rica olunur.
 

majorx

Üye
bunun türkçesini yapsalar var yha süperolur harika bi pro
 
Nero9898

Nero9898

Üye
telefonun tarihini(saati değil yılını) bir yıl griyi alın o zaman sorun olmaz.
 
mafia888

mafia888

Üye
hackleyin sertifika dan kurtulun
 
mafia888

mafia888

Üye
hackleyin kurtulun arkadaşlar sertifika sorununa kesin çözüm o
 

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol...
 
JaMeRoN

JaMeRoN

Üye
hocam sertifikalandırdım. kurdum kurulum tamamlandı bu ve türkçe sürümü ikisinide denedim. ama sorun çıkarıyor. eskiden nokia 5800 da sorunsuz kullanıyordum ama şuan nokia x6 da eski randımanı alamıyorum. program bazı işlevlerini görmnüyor yada çalışmıyor....
 

hunter1453

Üye
arkadaşlar acaba bu programın N70 için olan versiyonu var mı??
 

mert.goztepe

Üye
arkadaşlar ben yeniyim de telefonumuda yeni aldım e71 e yüklesem çalışırmı
 

juju661

Üye
yha az daha uqRasıp seRtifika yapsanız nasıL oluR yha biLmioRuz işte.:S
 

citiboyy

Üye
yha az daha uqRasıp seRtifika yapsanız nasıL oluR yha biLmioRuz işte.:S

Bir işi düzgün yapmanız önemle rica olunur.

biri sertifikalayıp buraya tekrar linkini verirse çok güzel olur..

haydi abiler bi yapin yahu bekliyoruz sertifikalyi biz zahmet

sertifika problemi icin ne yapmamız lazım:(
Sertifika olayını birazcık uğraşıp çözebilirsiniz benimde 5800 ım var Sertifika hatası yüzünden çoğu programı kullanamıyordum telefonu sertifikalandırdım Tüm programları yüklüyorum artık yapın şu sertifika olayını..http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-05-10-jrvalantin3-farki-ile-349138.html:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ben programı kurdum ve kullanıyorum ama her mesaj geldiğinde hem bu programdan hem de telefonun kendi mesaj yerinden açmam gerekiyo mesajı yoksa devamlı olarak yeni mesajınız var diyo, bunu bi şekilde halledebilir miyiz?
Mesajı okuduktan sonra reply ile cevap verirsen sorun kalmıyor :) onun haricinde bişi bulamadım üzgünümm :(

--------------- Ekleme ---------------

ben programı kurdum ve kullanıyorum ama her mesaj geldiğinde hem bu programdan hem de telefonun kendi mesaj yerinden açmam gerekiyo mesajı yoksa devamlı olarak yeni mesajınız var diyo, bunu bi şekilde halledebilir miyiz?
Buldumm :) program açılınca gelen mesaj ın olduğu bulut ( kabarcık herneyse :D ) a tıkla maviden beyaza dönmesi lazım ozaman normal msjlardan da siliniyor. :)
 

barmen83

Üye
arkadaşlar, programın ayarlarında mesajları private yaptım,, şifresini bulamıyorum, programın ilk koyduğu şifre falan var mıdır böyle bişey
 

darksht

Üye
Sertifika problemi olan arkadaşlar, sertifika veren sitelere girip imeinizi ve diger gerekli bilgilerinizi verip sertifikanızı alabilirsiniz



Nasıl alındığına gelince:


Öncelikle adresine giriyoruz ve sağ üstte bulunan kayıt butonuna tıklıyoruz.




Daha sonra açılan sayfada kayıt bilgilerimizi dolduruyoruz.




Kayıt işlemi bittikten sonra sertifika almak için soldaki yeşil butona tıklıyoruz.




Açılan sayfaya telefonumuza ait imei kodunu giriyoruz.




Kayıt işlemi bu kadar. Bundan sonra sertifikamızın çıkmasını bekliyoruz. Genel olarak 1 gün içerisinde sertifikamız hazırlanıyor. Sertifikayı indirebilmek için siteye tekrar giriyoruz.



Daha sonra sol üsttte bulunan giriş butonuna tıklıyoruz.




Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifremizi giriyoruz.



Eğer sertifikamız hazır ise giriş yaptıktan sonra site bizi sertifikayı indirme sayfasına yönlendirecek. Eğer sertifikanız hazır ise aşağıdaki mesajı görecek ve sağ kısımdaki linke tıklayarak sertifikanızı bir zip dosyası halinde indireceksiniz.




Zip dosyasından çıkan .cer ve . uzantılı dosyalar uygulamalarınızı sertifikalandırabilmeniz için gerekli dosyalar.


Gelelim sertifikalandırma işlemine...




linkine tıklayarak Sis Contents programını indiriyoruz. Zip dosyasından çıkardıktan sonra, extsis.exe dosyasını çalıştırıyoruz.
File/Open File menüsünden sertifilandıracağımız dosyayı seçiyoruz. Eğer uygulamamıza ait bir sertifika varsa örnek olarak aşağıdaki bölümdeki gibi görünecektir.





Eğer bir sertifika yoksa bu bölüm boş olacaktır. Uygulamayı sertifikalandırabilmek için
Tools/Sign Package menüsünden sertifika ekleme penceresini açıyoruz. Yukardan Pairs sekmesine tıklıyoruz.





Sağ kısımdan Certificate bölümünün yanında bulunan "Browse" butonuna tıklayarak indirdiğimiz .cer uzantılı dosyayı; Private bölümünün yanında bulunan "Browse" butonuna tıklayarak indirdiğimiz . uzantılı dosyayı seçiyoruz ve Aç butonuna tıklıyoruz. Profile Name Kısmına ise istediğimiz profil adı yazıyor ve "Add Profile" butonuna tıklıyoruz (Bu işlemi sadece bir kere yapacağız, bundan sonra programı açtığımızda buna gerek kalmayacak). Daha sonra üst kısımdan Package sekmesine tıklıyor ve sağ kısımda bulunan Signing profiles bölümünden az önce eklemiş olduğumuz profili seçiyor ve "Add signature" butonuna tıklıyoruz.



Bu işlemden sonra sol kısımda bulunan Signatures of selected component bölümüne sertifikanızın eklendiğini göreceksiniz. Pencereyi kapatarak çıkıyor ve File/Save As menüsünden sertifikalandırılmış programızı başka bir adla kaydediyoruz. Örneğin dosya adının sonuna "_signed" yazabilirsiniz İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Biraz uzun ve zahmetli bir iş oldu fakat sertifika alma işleminin sadece bir kere olduğunu düşünürsek geriye pek birşey kalmıyor.

Herkese kolay gelsin...
 

venus doom

Üye
teşekkürler ;)

--------------- Ekleme ---------------

bu sertifikalama işinden hiç bişi anlamadım ben :S
 

franke

Üye
arkadaslar program guzel elinize saglık. fakat rehberle senkronıze etmıyor bu yuzden msj gonderen kısının sadece tel nosu gozukuyor. rehberdekı herkesı hafızada tutamayızkı bunun bı caresı varmı?
 

JoSePhiSM

Üye
Sırf bu uygulama için hack olaylarına gireyim dedim ama beceremedim hatalar verdi bende uğraştım ettim sertifikalama işini başardım gayet kolay bişeymiş.

Gelelim uygulamaya, başta Türkçe olmaması çok kötü bilmiyorum böyle şeyler Türkçe yapılabiliyor mu eğer yapılıyorsa abilerimiz bu uygulamaya bi el atarsa çok sevinirim. Bunun haricinde iyi gibi gözüküyor biraz hızlılık eklenirse sürümlerinde tam olabilir

@franke
rehberin eğer sim karttansa ondan numaralar gözükebilir, eğer sim karttan tele aktarım hafızanı telden yaparsan düzelebilir diye düşünüyorum, bende öyle değil.
 
addmin

addmin

Üye
Eyw güzel proğram ...
 

estomb

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt