Freddie Mercury'nin 21 yıllık gizemi çözülüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Freddie Mercury'nin 21 yıllık gizemi çözülüyor
Freddie Mercury’nin hayranları 21 yıldır gizemi çözülemeyen sorunun cevabına ulaştıklarını düşünüyor. Efsane şarkıcının küllerinin Londra’da bir mezarlıkta gömülü olduğu iddia edildi.



Londra’nın batısında bulunan ‘Kensal Green’ mezarlığında bulunan bir mezar taşı hayranları harekete geçirdi. Söz konusu taşın üzerinde Mercury’nin gerçek adı Farrokh Bulsara, şarkıcının doğum ve ölüm tarihleri yazıyor.

Mezarda yazan ‘Sevgimle her zaman sana yakın olacağım. M.” Yazısındaki M harfinin ise Mercury’nin eski kız arkadaşı Mary Austin’e ait olduğu düşünülüyor.



Freddie Mercury, 1991’de hayatını kaybettikten sonra bedeni yakılarak küllerinin dağıtıldığı söylenmişti. Küllerinin tam olarak nereye saçıldığı belirtilmese de Cenevre Gölü ve doğum yeri Zanzibar Adası’nda olabileceği ihtimaller arasındaydı. Ancak hayranları, Londra’da buldukları mezarın 21 yıllık arayışlarına son verdiğini düşünüyor.

Mercury’nin sözcüsü konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Daily Mail’e konuşan bir kaynak Mercury’nin bedeninin bu mezarlıkta yakıldığını ancak nereye götürüldüğünün bir gizem olduğunu belirtti. 2010'da Jim Hutton, sevgilisinin küllerinin Mercury'nin evinde gömülü olduğunu söylemiş ancak daha sonra bilinmediğini kabul etmişti.

'Kensal Green' mezarlığı çalışanları ise mezarı daha önce fark etmediklerini belirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
476
doctorrr
Catty
Cevap
0
Görüntüleme
536
Catty


Üst Alt