refresh güncellemesi n8lere gelmediki siz neyin kafasındasınız ama ajanda ve müzik çalar güncellemesi geldi. Bu arada müzik çaların yeni sürümü 17.0.17 oldu.
benim telefonda hala refresh gelmedi.widget,ajanda,muzikcalar güncellemesi geldi.nokianın neyin pesinde oldugunu çözemedim.ayrı ayrı gelenler refreshte yokmu zaten böyle yapana kadar tek güncelleme cıkarsın.sıktı artık telefonda güncelleme var demesi.
Nokia harbiden saçmalıyo ama teker teker vermesi; bir anda verince hemen biter ama yavaşça verirse her seferinde seviniriz... Ve dota telefon üzeri oluyo...
ümran kardeş "c6.01 tele geldi beyler, yeni müzik calar" demiş.bende c6 kullanıyorum bende öyle bişey yok.şu müzik çalarının resmini koysada bi görsek.ortaya iddaa atıp kaybolmakla olmaz
Arkadaşlar o müzik çalar güncellemesi belle için gelmiş bizimki ise belle refresh 17.1.14 sürüm yani daha yüksek ben navifirmden baktım n8ler için belle refresh gelmiş gelemyenlere ise anakartı değişmiş olan yurdışı cihazı çıkışlılara gelmemiş.
O Sosyal Ağlar güncellemesi iki haftada ömrümü yedi. Defalarca kaldırıp kurduğum halde servis hatası alıyorum. Zaten benim gözümde rehber senkronize etmek dışında bi işe yaradığı yok ama onu bile yapamıyorum.