Fp2 de çalışmayan swype için Fp1 klavye modu iş görür mü acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakos

Üye
    Konu Sahibi
Fp2 de çalışmayan swype için Fp1 klavye modu iş görür mü acaba ?
arkadaşlar ben yazma özürlüyüm fp2 deki klavyeyi de beğenmedim. fp2 de swype çalışmıyor fp1 de süperdi. acaba fp1 de ki klavyeyi fp2 ye modlasak swype çalışır mı ki bence çalışır .

hayrına fp1 deki klavyesini fp2 ye nasıl modlarız bilen yapan eden var mı

biliyorum millet fp2 deki klavye için ölüyor ama eller gider tersine biz gideriz .. :D

udmi07

Üye
bende swype ını geri isteyenlerdenim

erbcbc

Üye
Ben şöyle bir çözüm yolu buldum alfasayısal ve qwerty klavyeyi aynı anda kullanabiliyorum
Ayarlar -Telefon-Dil-Yazma dilinden Türkçe için qwerty klavyeyi seçtim English kısmından telefon tuş takımını seçtim.Sizde seçip deneyin mesajlara gelin iki klavye arasında hızlı bir geçiş yapabiliyorsunuz.

burakos

Üye
    Konu Sahibi
Ben şöyle bir çözüm yolu buldum alfasayısal ve qwerty klavyeyi aynı anda kullanabiliyorum
Ayarlar -Telefon-Dil-Yazma dilinden Türkçe için qwerty klavyeyi seçtim English kısmından telefon tuş takımını seçtim.Sizde seçip deneyin mesajlara gelin iki klavye arasında hızlı bir geçiş yapabiliyorsunuz.

dostum söylediğin şeyi denedm ama fazla bi kolaylık göremedm ya.. swype gibisi yoktu :/

txsyusuf

Üye
Allah razı olsun

Lumiance

Lumiance

Üye
fp1 de swype var mıydı? Bildiğim kadarıyla swype parmaklarını sürükleyerek yazabiliyosun. Ama bellede sürüklediğinde en son hangi harfte kaldıysan sadece o çıkıyordu. Mağazadan swype diye bir uygulama indirmiştim nokianın yaptığı onda da türkçe desteği yoktu ki telefon yazılımının dahili bir bileşeni değil yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt