FP1 uyumlu efekt noss_bar MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
FP1 uyumlu efekt noss_bar MaxiPDA
FP1 uyumlu efektir.

Belle efektler fp1'in bazı bölümlerinde efektler eksik kalıyor. eksik kalan bölümleri ve varolan bölümleri paylaşılan efektlerden toparlayıp fp1 in tüm bölümlerinde çalışacak şekilde ayarladım.

Ev ekranına panaroma efekti yaptım duvar kağıdını 3 e parçalayıp ev erkanlarına sırayla atarsanız panorma olur. şimdilik sadece sağa ilerde hem sağa hem sola atanabilir yapılabiliyorsa tabi
ekran döndürme efekti şekil oldu süre biraz uzun gelebilir 3 sn kadar
uygulama açılışındaki dönen yuvarlak kaldırıldı zoom eklendi falan filan

Eksiklikler varsa veya tavsiyesi önerisi olan varsa 2 incisi de yapılır. Başka efektlerin bölümlerinde jou nun seçenekler menüsü efektini uygulama açılış menü yapalım gibi önerilerinizi bu konuda bekliyorum.

Theme FX uyumludur zip paketini E: Themefx effect_packs içine atın uygulamayı açıp seçin bu kadar basit.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seyits, polluxea♪ ve arslanla

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum eline sağlık güzel olmuş yalnız istersen başlığa "belle ve fp1" diye yaz sanki fp1 e özel gibi olmuş :)
ben bile yüklerken acaba sadece fp1 mi diye düşündüm :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp1 de tam uyumlu belle de de çalışır refreshte de çalışır refreshten 20 dosya daha fazlası var tabi o dosyalar sizde boş boş durur fp1 e özel yapıldı ondan :) hep sizin efektleri mi kullanacaz az sizde bizimkileri kullanın 1 2 kişi yardım etse var ya efekt yapma programı yaparım pc için seç onizle oluştur efekti at telefona nokianin elinde var paylaşmıyor carbide.fx 1.5 diye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu işler vakit isteyen işler dostum vakti olan arkadaşlar gönüllü olur umarım ama böyle hazır gelincede uğraşası gelmiyor insanın :ehe

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet vakit istiyor

seyits

Üye
Tşk.levent dostum.vermiş olduğun yan döndürme efektini az önce indirdim.şuan işyerindeym deneyemedim henüz ancak ilgin için çok Tşk.mutlaka sana yakışabilen bir efekt olabildiğinden hiç kuşkum yok.bu s60v5 teki fresh döndürme efektini mobilden sana nasıl ulaştırabilirim bilemiyorum.Aslında Onu uyarlayabilsen çok güzel olabilir benim için.çok hoş bir tema efekt

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

asigsasi

asigsasi

Üye
devamını bekleriz dostum :oke:

hizan

hizan

Üye
teşekkürler levent şimdi indirip deneyeceğim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dene bakalim

- - - Eklendi - - -

Tşk.levent dostum.vermiş olduğun yan döndürme efektini az önce indirdim.şuan işyerindeym deneyemedim henüz ancak ilgin için çok Tşk.mutlaka sana yakışabilen bir efekt olabildiğinden hiç kuşkum yok.bu s60v5 teki fresh döndürme efektini mobilden sana nasıl ulaştırabilirim bilemiyorum.Aslında Onu uyarlayabilsen çok güzel olabilir benim için.çok hoş bir tema efekt

bir gönder yükle mediafire ye

asigsasi

asigsasi

Üye
yeni fp1 efekt yapacakmısın dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapayım mi :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
yap tabiki yeni konu aç ve yeni isim ver

- - - Eklendi - - -

yanlış anlama dostum yapabilirsen yap hatta yapabilirsen jin hao serisini fp1 uyumlu yap rica etsek :tebessüm:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir döndürme efekti mi eksik baska var mi

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
başka Birşey yok dostum sadece jin hao larda döndürme efekti yok varsada fp1 de yok ilgin için sağol levent

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok şuan şehir dışındayım eve dönünce ilk yapılacaklardan 2 sıra bunlar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt