nanotex
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi arkadaşımda iphone var, Buca forbes'te çekin yaptım, saniyesinde telefona mesaj geldi. Ne işin var bucada diye. Bizde neden bu özellik yok ? Kim nerde ne yapmış bildirim olarak gelse ya..ya da istediğimiz kişiler sadece...
dediklerinden ayrı bişey yazmış oldum ama bu da bir sorun en azından.. Ancak katılıyorum yazdıklarına.
Abi arkadaşımda iphone var, Buca forbes'te çekin yaptım, saniyesinde telefona mesaj geldi. Ne işin var bucada diye. Bizde neden bu özellik yok ? Kim nerde ne yapmış bildirim olarak gelse ya..ya da istediğimiz kişiler sadece...
dediklerinden ayrı bişey yazmış oldum ama bu da bir sorun en azından.. Ancak katılıyorum yazdıklarına.
Adamlar yaptıklarına pişman olduTürkiye Mağazasında böyleyse UK,ABD görmek isteniyorum ama kardeşim bu kadar kısıtlama da aptallık olmuş kullanıcı kaybedecek.
İyide bu çok anormal. Foursquarede biri checkin yaptigi zaman whatsappdan nasil bildirim geliyorsa foursquareden de oyle gelmesi lazim. Geliyor yani iphone4 ve g.nexus için çok defa şahit oldum
İyide bu çok anormal. Foursquarede biri checkin yaptigi zaman whatsappdan nasil bildirim geliyorsa foursquareden de oyle gelmesi lazim. Geliyor yani iphone4 ve g.nexus için çok defa şahit oldum
Adamların sistem kapalı da olsa bildirimler akıyor. Bizdeki bildirim sistemi tamamen shitting yaniEski kız arkadaşımda 3Gs vardı şöyle demişti "uyumuşum sen yer bildirimi yapınca bildirim geldi ona uyandım" abi nasıl özendim var ya keşke beni de öyle bildirimler uyandırsa iphone alırsam sırf bu yüzden alırım.
Evet wp8 bildirim sistemi, kutucuklarda neyin ne olduğu yazıyor.
Bende twitterda whatsappta hiç.sorun yok akıyor. Ama 4sq'de yapısı gereği bildirim yok. Koymamış adamlar. Mecbur içine girip bakacaksın.
Evet wp8 bildirim sistemi, kutucuklarda neyin ne olduğu yazıyor.
Bende twitterda whatsappta hiç.sorun yok akıyor. Ama 4sq'de yapısı gereği bildirim yok. Koymamış adamlar. Mecbur içine girip bakacaksın.
Gökhan yeni projen belli oldu haHadi bakalım bol şans
He şimdi çaktım köfteyi, sen istediğin kişiler check in yapınca bildirim gelsin istiyorsunkarıştırmak lazım ya yok mu?
tam üstüne bastın çek ayağınıaynen yav ya da herkes için gelsin fark etmez,ayarlarda bildirim olayını gördüm ama onlar bizimle ilgili bildirimler değil mi ? Benim çekinime yorum yapıldı beğenildi falan ya da arkadaşlık isteği falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?