foturana ek akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aranjjyor

Üye
    Konu Sahibi
foturana ek akıllı telefon
arrkadaslar bu faturana ek akıllı telefonlar hakkında bılgısı olan war mı kac taksıt ne kadar felan???

By-HaCk

By-HaCk

Üye
faturaya aylık ödediğin miktar yüksek değilse ne bilim yani 50-60 gibi bişey hiç bulaşma derim fiyatı daha da fazla oluyor :kotu:

71fatih

71fatih

Üye
Bizim akraba aylık 13 tl ye galaxy mini almış aylık faturaya ek 13 tl güzel bence

emrepreston

emrepreston

Üye
Paketlere göre değişiyor ek ücretler. yok 1. tip , 2. tip , ... gibi paketler. yok 8 ay fatura aksatmadan ödemiş olmak falan filan sonra 24 ay kontrat olunca inan daha pahalıya geliyor. internet sitesini incelerseniz daha fazla bilgi edinebilirsiniz ama.

AHMED...

AHMED...

Üye
faturali hattın bir yılı doldurmamis ise telefon taksidinin 1 yıllığıni peşin yada karttan çekiyorlar sonraki 1 yılını ise faturana ekliyorlar bence mantıklı değil kartın var ise taksitle çektir bu kampanyalar ile uğraşma biraz araştırdım doğru düzgün bi avantajlı hali yok

- - - Eklendi - - -

ben l820 için düşündüm kampanyası benim işime gelmiyor

- - - Eklendi - - -

bu kampanyaların ADAM gibi bir kampanya olması için birincisi uzun süreli faturali hat abonesi olman lazım ikincisi faturani çok yüksek ödemen lazım yoksa 20 30 tl lik faturali hatlarla ADAM gibi bi kampanya olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt