Öneri Fotoğrafta Başarılı Telefonlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
Megapixelliğe takılmamak lazım sonuçta en fazla megapixel telefonun kamerası gğzel olucak diye birşey yok. Ocak ayına kadar 5mp bir telefonum vardı sözde iphone 4le karşılaştırdık iphone çok daha başarılıydı şuan i6+kullanıyorum içim açıldı diyebilirim belki de iphone sevdasındandır ama kamerası gayet gayet güzel tabi diğerlerini bilemem.. [emoji5]️

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lumia 1020 41mp sensör var. Kamera performansı muazzam bence.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Megapiksel detay yakalama konusunda işe yarar mesela 8 megapiksellik bi fotoğrafla 20 megapiksellik bi fotoğrafı %100 boyutlarında karşılaştırısan 20mp olanda detaylar daha belli olur onun yanı sıra şuanda kamerası başarılı olan modelleri G4-S6-Z3 diye düşünüyorum.Lumia 1020 yide unutmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
3onur5

3onur5

Üye
lumia 1020

Luck Star

Luck Star

Üye
Yorumların hiç birini okumadım sadece konuyu açan arkadaşın ilk mesajını okudum ve yorum yapıyorum.

Z3 un kamerası z1 z2 den farklı değilse kesinlikle bir halta yaramaz. 20 mp olması iyi olduğu anlamına gelmez. Lens büyüklüğü, diyafram açıklığı vs. Önemli. Mp sadece fotoğraf boyutu ile alakalı şu zamanda. Z1 z2 ile denemeler yaptım kumlu kumlu çekiyor. Gün ışığında çektim yine soluk çekiyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Kamerasında fazla ayar yok zaten. Htc ve Sony kamerada sınıfta kaldı. Beğendigim kameralarda yine samsungunkiler, iphone 6 ve g4.

Sony dir kamerası çok iyidir. Kamera vs. Üretir diyip aldanmayın sakın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt