Fotoğraflarınızın önündeki perdeyi kaldırın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Fotoğraflarınızın önündeki perdeyi kaldırın.
Arkadaşlar bunu fp2'den sonra keşfettim. Yapmanız gereken şey çekmiş olduğunuz herhangi bir fotoğrafı galeriden açmak, fotoğraf düzenlemeye girmek ve oradaki çanta işaretine tıklayıp oto seviyeler ve oto konstrast seçeneklerini etkinleştirip fotoğrafı kaydetmektir. Hepsi bu kadar bunu yaptıktan sonra fotoğrafınızın önündeki perde kalkmış gibi birşey olacak aşagıdaki fotoğraflar gibi.

Önceki hali

Sonraki hali

Önceki hali

Sonraki hali

Tepkiler: MaxipmaN, Silinen Üye 219846, -Fight- ve 3 diğerleri

MaxipmaN

Üye
refseshte kutucuk duzenle a ya basın neden istediğim rengin çıkmadığını şimdi anladım

achambo

Üye
çok saol keşke kamerada çekerken olsa bu özellik

o zaman bi ipucu da benden telefonun kamerasında ortada A veya C tuşu bulunur oraya tıklayın özel ayarı bulunur ona tıklayıp düzenle diyin orda renk tonunu parlak,netlik ve kontrastı yüksek yapın pozlama telafisini de 0.5 veya 1 yapın o şekilde kaydedin ve kullanılan mod olarak seçin mükemmel kalitede resimler çekebilirsiniz bu şekilde.daha sonra arkadaşın dediği galeriden düzenleyici ile de düzenleme yapabilirsiniz ama bu şekilde yaparsanız en baştan zaten yüksek kalitede resim çekersiniz

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

adamsın çok işe yaradı sadece kontrastın en yüksek olması pek iyi değil 2 basamak alta çekin tamamdır

adamsın çok işe yaradı sadece kontrastın en yüksek olması pek iyi değil 2 basamak alta çekin tamamdır

bende öle yapıyorum zaten ama yüksek yaptıktan sonra pozlama telafisini 1 yaparsan sıkıntı olmuyo ordaki keskinliği pozlama parlaklıkla telafi ediyo

teşekkürler maxipman dediği de doğru. Senin dediğini yaparsak fotoyu çekmeden önce ekran kötü duruyor çekince daha iyi oluyor.

achambo

Üye

çooookk saol süper oldu

a ve b yi bulamadım 603 fp2

tarxhn

Üye
bilgi için saolsun

a ve b yi bulamadım 603 fp2

kardeş kamerayı açınca altta ortada büyük harfle A harfi bulunur.kişisel ayar kullananlarda ise C yazar. oraya tıklayınca menüde c harfini görürsün ona tıkla düzenle de dediğim ayarları yap bide varsayılan mod yap sonra çık tekrar oraya gel c yitekrar tıkla bu sefer düzenle değil seç de tmm dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...