Consul9
Üye
-
Konu Sahibi
-
iki kişi tutuyor konuyu atıyorum konu kamera adamlar işlemciyi tartışıyor sayfalarca biri bir mesaj yazıyor masallah tam bir sayfa digeri ona cevap verecekya bir sayfalık mesajı alıntı yapıp bir sayfada cevap yazıyor sanki fikirlerini söyleyip bilgilendirme yapmıyorlar bilgilerini yarıştırıp ego tatmini yapmaya çalışıyo adamlar ben daha çok bilirim benim bildigim dogru hesabı böyle oluncada kimse o konuya girip ne mesaj yazabiliyo nede bir bilgi alabiliyor
hocam kamera konusu açtıysan işlemci hakkında tartışmaları normal değilmi??
yanlış anladın ben hedef göstermemek için öyle bir örnek verdim yani öyle bir konu açmadımda yok zaten demek istedigim açılan konunun amacıyla alakası olmayan tartışma ve örnekler verilşyor yani konu baslıgına bakıyorsun elma içeri giriyorsun armut olmuş onu demek istiyorum
bunda kesinlikle haklısın..bazen ben bile sapıtıyorum tabiri caiz ise çömezlerin arasında kalıyorum ister istemez konu amacından sapıyor..
tabi böyle oluncada konu sahibinin şevki kırılıyor kimse paylaşımlardan faydalanamıyor ve konu çöp birisi gelip koyuyor oraya konu locked işaretini adam emek vermiş kafa yormuş vakit ayırmış faydalı olabilmek için kimsenin umurunda degil
iki gündür burda bu konuyu tartısıyoruz bir tane yönetici fikir acıklamadı zaten konunun adı önerihaklısın..bu test üyelik fikri oldukça mantıklı yönetime öneride bulunmak gerek..
iki gündür burda bu konuyu tartısıyoruz bir tane yönetici fikir acıklamadı zaten konunun adı öneri
Bizim ne zararımız var.Gereksiz mesajlar bölümünü kirletiyoruz biz
senin zararın olurmu hocam hiç
Mobilliğin gözü kör olsun.Beğen butonu olsaydıda beğenseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?