Consul9
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence yaşın hiç bir önemi yok, eminim yöneticilere göre de böyledir. Sorun yaşta değil, insanlıkta. En ufak bir sorunda ağır konuşan, hakaret eden insanlar sorunun ta kendileri.
Ve bence yöneticiler gerekeni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun bir üyenin forumdan soğumasına da engel olamazlar, üyeye kalmış bir durum.
saçma konudan kastınız ne acaba arkadaşlar? Ben foruma fazla vakit ayıramadığım için görüş açım çok kısıtlı bu durumla pek karşılaşmadım sanırımşöyle bir şey aklıma geldi bu şekildeki genç arkadaşlara bir abi veya abla olarak onların yanlışlarını bizlerin düzeltmeye çalışması gerekmez mi ? yoksa şöyle mi diyorsunuz yanlışı olanı adminler şutlasın ? veya 18 yaş altı olanı adminler şutlasın ? Gerçi yaş olan kısmı sallayan arkadaş da çok
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum ve bence yeni üyelere 1 aylık deneme üyeliği verilmesi ve bu bir ay içinde hiç şikayet almadıysa artık yeni üye olarak devam etmesi bence bir çözüm olabilir
bi forumda görmüştüm test üyelik vardı senin dediğin gibiydi bence test üyelik olmalı
15 yasındayım benden 1 yanlış gören söylesin? Adam 30 yaşında benim yaptığım paylaşımın altında sayıp sövüyor . Neymiş efendim paylaştığım program telefonunu bozmuş.Boşuna demiyorlar akıl yaşta değil başta diye. Bunun yasla ilgisi yok desem yalan söylerim ama edeplede ilgisi var.
az dedikodu yapak brainfree buna en büyük örnekti terbiyesizn kendini beğenmişin biriydiherkes sen gibi değil kardeşim.genel olarak baktığında tecrübe sahibi insanlar yaşça olgun kişilerdir..tecrübeli fakat yaşça küçük(ima yok) sen gibi temiz üyelerimizde var fakat bir genelleme yapmak zorunda kalırsak yaş ortalamasının altındaki üyeler tecrübesiz ve hadsiz davranışlar sergiliyor..diğer taraftan yaşça olgun şahıslarda bazen sapıtıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?