Forumun her tarafına eklenen reklamlar hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adblock :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Bence Gereksiz Ya :/

A1234567A

A1234567A

Üye
abi katılıyorum reklam işini iyice abarttılar

Ozan

Ozan

Admin

Evet çok kötü gözüküyor,İnsanı çileden çıkarıyor bi linke tıklayana kadar bi sürü reklam kutucuğu açılıyor bazen
Ama iyiki de firefox var..
Hiç de kötü gözükmüyor. Ben sitenin reklam yerlesimlerini yaparken tamamen bir üye gibi davranıp güzel olup olmadıgını kendime göre düşündükten sonra uyguluyorum, yoksa sadece kazancı gözetse idik emin olun o kadar rahatsız edici, kullanıcının sinir olacagi ve kalitesi olmayan reklam teklifleri var ki ... Hepsini kabul ederdik

Calismaya basladıgımız firmanın anahtar kelime reklamlarına bakarsanız, kalitemizi ortaya koydugunu anlayacaksiniz çünkü tüm reklamverenler, hayatımızdaki en ciddi ve kaliteli markalar veya kayda değer reklamlar ... Kimse bedava kontör reklamı gibi yanıltıcı, kimin yazdığı, açtıgı belli olmayan tanınmayan kisi ve firmaların reklamlarını göstermiyor.

abi katılıyorum reklam işini iyice abarttılar
İyice abarttığımızı düşünüyorsanız, internetle pek iç içe oldugunuz söylemenemez. Türkiye' nin en aktif forumlarından biri olan böyle bir sitede, sorunsuz hızlı bu sekilde size hizmet vermenin maaliyetini bir kenara bırakın, sadece sitemizdeki 2-3 reklamla dönmesinin enayilik oldugununu düşünürdünüz zaten işten anlasaydınız.

Kısacası, reklam aynen kalacaktır tabiki çünkü akıl ve mantıken zararsız aksine "yararlı" bir reklam türüdür. Bazı kampanya ve firmalardan haberdar olabilmekteyiz böylece

Reklamları engelleyenlere de söylemek istedigim, sitede yazılan faydalı yazıları, yararlı paylasımları ve sitenin sorunsuz son hızda çalışmasını engelleyemediginiz gibi, reklamları da engellememeniz bu emeğe sahip çıktıgınızın göstergesi olacaktır ...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hayırlı Olsun .. Son derece yalın , abartısız , absurt olmayan , rahatsızlık verici düzeyi en aza indirgenmiş ve olması gereken , aslında geç bile kalınmış bir yapılanma diyorum . Foruma Hayırlı Olsun :oke:

MiThR@Ndİr

MiThR@Ndİr

Üye
ya şu reklamlar siteyi karıştırıyo admınler size sesleniyorum kaldıttıttrın şu reklamları gözünüzü severim ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen de haklısın be Ozan abi ... :) Engellemeyeceğim ben de bütün gün tıklayacagim bıkana kadar basacagim :ehe Ama bir husus var şunu her defasında söylüyorum bir yenilik olduğu zaman genelde yapıyorsunuz ama bize bunları açıklayın ki biz de ona göre hareket edelim ... :) Diğer forumlarla hiçbir ilgim yok reklamlarını da hiç bilmem neyse forumun yararına ise sorun yok görsellik önemli değil ...

Ozan

Ozan

Admin
Sen de haklısın be Ozan abi ... :) Engellemeyeceğim ben de bütün gün tıklayacagim bıkana kadar basacagim :ehe Ama bir husus var şunu her defasında söylüyorum bir yenilik olduğu zaman genelde yapıyorsunuz ama bize bunları açıklayın ki biz de ona göre hareket edelim ... :) Diğer forumlarla hiçbir ilgim yok reklamlarını da hiç bilmem neyse forumun yararına ise sorun yok görsellik önemli değil ...

Reklam bir yenilik degil ki ?
Sitede her an her alana reklam alma hakkımız var tıpkı televizyon seyrederken reklam sayısı ve çeşidini seçemeyeceginiz gibi. Bir yayın yapıyorsak, bunun karsılıgında reklam da sunmak zorundayız...

Ayrıca, tekrar tekrar söylüyorum ancak hala belirtiyorsunuz, görsel açıdan hiçbir sorunu yok reklamın. Her sayfada en fazla 5-6 tane kelime, kırmızı sekilde link oluyor o kadar. Sanki sayfayı komple siyaha yada sarıya boyayan reklam sunuyormuşuz sanacak forumu bilmeden okuyan ..

Konu kapanmıstır, iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt