Evet çok kötü gözüküyor,İnsanı çileden çıkarıyor bi linke tıklayana kadar bi sürü reklam kutucuğu açılıyor bazen
Ama iyiki de firefox var..
Hiç de kötü gözükmüyor. Ben sitenin reklam yerlesimlerini yaparken tamamen bir üye gibi davranıp güzel olup olmadıgını kendime göre düşündükten sonra uyguluyorum, yoksa sadece kazancı gözetse idik emin olun o kadar rahatsız edici, kullanıcının sinir olacagi ve kalitesi olmayan reklam teklifleri var ki ... Hepsini kabul ederdik
Calismaya basladıgımız firmanın anahtar kelime reklamlarına bakarsanız, kalitemizi ortaya koydugunu anlayacaksiniz çünkü tüm reklamverenler, hayatımızdaki en ciddi ve kaliteli markalar veya kayda değer reklamlar ... Kimse bedava kontör reklamı gibi yanıltıcı, kimin yazdığı, açtıgı belli olmayan tanınmayan kisi ve firmaların reklamlarını göstermiyor.
abi katılıyorum reklam işini iyice abarttılar
İyice abarttığımızı düşünüyorsanız, internetle pek iç içe oldugunuz söylemenemez. Türkiye' nin en aktif forumlarından biri olan böyle bir sitede, sorunsuz hızlı bu sekilde size hizmet vermenin maaliyetini bir kenara bırakın, sadece sitemizdeki 2-3 reklamla dönmesinin enayilik oldugununu düşünürdünüz zaten işten anlasaydınız.
Kısacası, reklam aynen kalacaktır tabiki çünkü akıl ve mantıken zararsız aksine "yararlı" bir reklam türüdür. Bazı kampanya ve firmalardan haberdar olabilmekteyiz böylece
Reklamları engelleyenlere de söylemek istedigim, sitede yazılan faydalı yazıları, yararlı paylasımları ve sitenin sorunsuz son hızda çalışmasını engelleyemediginiz gibi, reklamları da engellememeniz bu emeğe sahip çıktıgınızın göstergesi olacaktır ...