Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumun en'leri
Sponsorlu Bağlantılar
hades33333
Üye
tabi ki değilsiniz sonuçta geyik yapıyoruz değil mi? eveeeeettt en en en... eee... bulamadım
***BlackrosE***
Üye
en bişi bulamayanı
hades33333
Üye
en bişey bulamadığım için benle dalga geçeni
***BlackrosE***
Üye
en dalgasına takıldığım akşam istemeden üzdüğüm :dermişim
hades33333
Üye
en beni üzdüğünü söyleyip yalan söyleyeni sonundaki dermişim i görmedin mi demek üzere olanı gibi hissettim
***BlackrosE***
Üye
en hisslerine aynen katıldığım iyi geceler dostum ben kçar bye1!
hades33333
Üye
en palavracısı alınma sakın hani çıkıyodun bak hala online görünüyosun... benim bilgisayarda mı sorun yoksa neyse ben de çıktım hadi size iyi geceler
karides
Üye
ara verdikten sonra en hızlı giriş yapanı. (ben mi dikkat etmedim yoksa uzun bir süredir ortalarda yok muydun)
uzun süredir ortalarda yoktum çünkü banlanmıştım! neden ve süre yokken hem de yani banlanmış değildim ama öyle görünüyodum ve giremiyordum. Maxicep her yenilendiğinde ben bi kaç ay "banlı" oluyorum (aslında banlanmış olmamam gerekirken) ama alıştım artık uzun süredir olmadığımı farkeden kişi artk gittim herkese iyi geceler
karides
Üye
mesajıma en hızlı cevap veren ve detaylı açıklama yapmayı bana çok görmeyen (şahsen tanışmasak da) en değer vereni.
Caine
Üye
toprağım
jöly
Üye
en janemim kankam..
***BlackrosE***
Üye
en iyi geçindiğim bayan üyelerden biri :
Caine
Üye
daha önce bir cok kez soylenmiştir ama genede söylemekte fayda var.
en cok konu acan