kfahaa Üye MaxWheel' Alıntı: Yaw zaten daha çok ubuntu takılıyorum win7 sadece oyunlar için var Genişletmek için tıkla ... windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin
MaxWheel' Alıntı: Yaw zaten daha çok ubuntu takılıyorum win7 sadece oyunlar için var Genişletmek için tıkla ... windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin
SoulsEagle Üye Konu Sahibi MaxWheel' Alıntı: Diyom ya beceremedim işte o yüzden Win8 kötü dür diyorum hep:S Genişletmek için tıkla ... kullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi bana örn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun
MaxWheel' Alıntı: Diyom ya beceremedim işte o yüzden Win8 kötü dür diyorum hep:S Genişletmek için tıkla ... kullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi bana örn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... en cok o hosuma gitti
kfahaa' Alıntı: windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... en cok o hosuma gitti
kfahaa Üye SoulsEagle54' Alıntı: kullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi bana örn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun Genişletmek için tıkla ... adam biliyor yavf senin adın bilici olsun
SoulsEagle54' Alıntı: kullansan 1 2 hafta alışırdın emin ol 7 den daha kolay geliyo şimdi bana örn windows logosuna basıp bişey yazıncaa hemen hızlıca arayabiliyosun Genişletmek için tıkla ... adam biliyor yavf senin adın bilici olsun
SoulsEagle Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows
kfahaa' Alıntı: windows 8 de de windows mağaza var oyun ve uygulama indirebilirsin Genişletmek için tıkla ... aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows
kfahaa Üye SoulsEagle54' Alıntı: aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows Genişletmek için tıkla ... ben onun için yeni e posta açtım
SoulsEagle54' Alıntı: aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows Genişletmek için tıkla ... ben onun için yeni e posta açtım
TheNightMare. Üye SoulsEagle54' Alıntı: aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows Genişletmek için tıkla ... Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir.
SoulsEagle54' Alıntı: aynn ama kötü yanı mağazaya girince heryere snn e postanla kayıt oluyo windows Genişletmek için tıkla ... Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir.
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir. Genişletmek için tıkla ... ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişey
CaptainPrice.' Alıntı: Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir. Genişletmek için tıkla ... ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişey
SoulsEagle Üye Konu Sahibi CaptainPrice.' Alıntı: Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir. Genişletmek için tıkla ... birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyo face mesajları da e postaya geliyo
CaptainPrice.' Alıntı: Senkronize etmeye calisiyor ama onun ayarlari vardir veya kotu bir sey degildir. Genişletmek için tıkla ... birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyo face mesajları da e postaya geliyo
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişey Genişletmek için tıkla ... Tam olarak nasil anlamdim. SoulsEagle54' Alıntı: birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyo face mesajları da e postaya geliyo Genişletmek için tıkla ... dogru
kfahaa' Alıntı: ben format attım e postayı girdim arka planı bile geri getiriyor süper bişey Genişletmek için tıkla ... Tam olarak nasil anlamdim. SoulsEagle54' Alıntı: birine birşey yazınca pcyi açan hmn ana ekrandan görüyo face mesajları da e postaya geliyo Genişletmek için tıkla ... dogru
SoulsEagle Üye Konu Sahibi CaptainPrice.' Alıntı: Tam olarak nasil anlamdim. Genişletmek için tıkla ... kullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedip
CaptainPrice.' Alıntı: Tam olarak nasil anlamdim. Genişletmek için tıkla ... kullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedip
SoulsEagle Üye Konu Sahibi Aytaç-01' Alıntı: Vista dermişim şimdi sjsjsjshshshsb Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... onu microsoftun kendisi de beğenmedi
Aytaç-01' Alıntı: Vista dermişim şimdi sjsjsjshshshsb Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... onu microsoftun kendisi de beğenmedi
TheNightMare. Üye SoulsEagle54' Alıntı: kullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedip Genişletmek için tıkla ... Hee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsun SoulsEagle54' Alıntı: onu microsoftun kendisi de beğenmedi Genişletmek için tıkla ... Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim.
SoulsEagle54' Alıntı: kullanıcının son ayarlarını da geri getiriyor e postana kaydedip Genişletmek için tıkla ... Hee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsun SoulsEagle54' Alıntı: onu microsoftun kendisi de beğenmedi Genişletmek için tıkla ... Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim.
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Hee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsun Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim. Genişletmek için tıkla ... ben vista hiç kullanmadım
CaptainPrice.' Alıntı: Hee evet onu bende yasadim 2 kere format attim her sey geri geldi arka plan olsun explorer gecmisi olsun Evet kendi bile begenmedi birak biz begenelim. Genişletmek için tıkla ... ben vista hiç kullanmadım
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: ben vista hiç kullanmadım Genişletmek için tıkla ... Kullanmani da hic onermem zaten
SoulsEagle Üye Konu Sahibi hiç kurmayı deneme bile pc 2 gün sonra format at diye yalvaracak hale geliyo bn 1 saat kullanmıştım
TheNightMare. Üye SoulsEagle54' Alıntı: al hiç kurmayı deneme bile pc 2 gün sonra format at diye yalvaracak hale geliyo bn 1 saat kullanmıştım Genişletmek için tıkla ... Dunyanin Ram'ini yiyiyor...
SoulsEagle54' Alıntı: al hiç kurmayı deneme bile pc 2 gün sonra format at diye yalvaracak hale geliyo bn 1 saat kullanmıştım Genişletmek için tıkla ... Dunyanin Ram'ini yiyiyor...
kfahaa Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Erol abi belki kızar ama paylaşıyım dedim pacu piranalarım yerde tavuk etleri var Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Erol abi belki kızar ama paylaşıyım dedim pacu piranalarım yerde tavuk etleri var