Forumun Değişen Yapısı Hakkında

ChavRash

Emekli Yönetici
yeni konu nasıl acılıyorrrrrr

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-kullanma-kilavuzu-maxi_sss--sorulan-sorular-252574.html

Burdan forum kullanımı için gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gelişecek, gelişecek..

herşey güzelde bazen bazı paylaşımlara erişim ysağı var herhalde beni dışarı atıyor bu sayfaya yetkili değilsiniz diyor...

ChavRash

Emekli Yönetici
Çöpe taşınmış konulara erişim sağlamaya çalışıyorsunuzdur muhtemelen. Onun dışında hiçbir paylaşım bölümünde erişim kısıtlaması bulunmuyor.

celatx

Üye
bi konu açtığımızda o konuya bir .zip dosya eklemek istiyorum maxicep sunucularına herhangi bir upload sitesine değil

ChavRash

Emekli Yönetici
bi konu açtığımızda o konuya bir .zip dosya eklemek istiyorum maxicep sunucularına herhangi bir upload sitesine değil

Siz paylaşım sitelerine ekleyin dosyalarınızı. Biz onaylarken sunucuya yüklüyoruz. Paylaşımlarınızın sık olması, güvenilirlik gibi hususlar gözönüne alınırsa dosya ekleme yetkisi verebiliriz.

CoDeYs

Üye
ne zman görcez şu yenı sürümü

yeni arayüzde sorunmu var acaba çok gecikmedi mi?

ChavRash

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla sorun yok, çalışma sürüyor. Gerekli görürse Ozan arkadaşımız net bir bilgi verecektir.

CoDeYs

Üye
bizde merak ediyoruz yenı sürümle ilgili haberleri

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tasarım tamamlandı, örnekleri elimizde mevcut. Oldukça güzel oldugunu düşünüyorum. Sitemize entegre edilme aşamasında şu an, biter bitmez yayında olacak zaten. Asıl önemli süreci geride bıraktık. Evet çalışmalar yavaş ilerliyor bunda hem bizim, hem grafikerin hem de kodlayıcının gecikmelerinden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor.

Tepkiler: Rich4arD