Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumun amacı ne! Tartışmak mı,bilgi alişverişi mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buketcik
Üye
bence süper ayıtlanacaklar var ama onlarda yavaş yavaş dökülüyor.genel anlamda süper bir site.kendi adıma ben beğendim 8 günlük üyeyim buarada.herkese selamlar.yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriö
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Bu sitede sık tartışmaların sebebi aslında adminlerin gereksiz konuları silmemesinden kaynaklanıyor. Üyenin biri yazıo 3-4 telefon veriyor hangisini alayım diye. Herkes yazıyor bişeyler sonra konuyu açan adam alıyor telefonunu hatta siteyi bile terkediyor ama açtığı 5-6 aylık konu hala daha tartışmalarla kaynıyor ve gittikçe de büyüyor, bence adminler el atmalı konu açan arkadaşlar da zaten yazıyorlar aldım telefonu teşekkürler diye ama ondan sonra 100 mesaj yazılıo belki de sırf tartışma hepsi de
>Pessimistic.
Üye
Tartışmak bilgi alışverişi güzel ama cıvıtmamak lazım bizde bazen symbian ve n8'i aşağılayanlarla takışıyoruz ama bizimki marka fanatikliği değil sadece yanlış yorumlara müdahale ediyoruz.
al bak bunu yazan üye mesela defalarca yazdığı samsung fanatikliğinden kaynaklanan mesajlara cevap yazmaktan gına geldi birde laf sokuyor güya kendince şu mesajıyla bile ... n900 le bunalttıkda arkadaşı yazacak birşey bulamadı bizi kastediyor sigortalar falan öpüyoruz burdan seni çok seviyoruz daima gel bizim foruma