Forumun amacı ne! Tartışmak mı,bilgi alişverişi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybek1453

Üye
    Konu Sahibi
Forumun amacı ne! Tartışmak mı,bilgi alişverişi mi?
Ben forumdan hatta forumlardan soğumaya başladım.Sebep de aşşağıdadır.Ne düşünürsünüz bilmem.
1-Telefon karşılaştırmaları ve gereksiz fanatiklikten
2-Forumunda bulunduğumuz telefonu kötüleyip duranlardan
3-Yok şöyle pişmanım diye açılan konulardan.
4-Kendi fikrine uymayan yorumlara hakaret ve laf sokmayı beceri sanan akıllılardan
5-Bu telefonu kullanmayıp sırf kendi egosunu tatmin etmek için burada sdik yarıştıran tiplerden
vs.....vs.....vs...
BIKTIM!

Şunu herkes anlamalıdır ki her insan aynı düşünmek zorunda değildir.Bazımız kırmızıyı severiz bazımız maviyi.Kimse kimseye zorla fikrini empoze edemez.Babanızın şirketleri değil bunlar.Neden bu kadar savunma gereksinimi duyuyosunuz?
Hele tartışmayla bu hiç olmaz.
Herkes, kullandığı telefonla mutlu olsun.

SİZLERE BİR ÖNERİM VAR BU TİP KONULARA YADA MESAJLARA HİÇBİR YORUM YAZMAYALIM.
ÖLÜ TAKLİDİ YAPALIM :) ENİNDE SONUNDA GİDECEKTİR.
YADA SADECE YORUMSUZ YAZALIM.

HERKESE İYİ FORUMLAR :oke:

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic ve nidforspid

senam38

Üye
bravo cok guzel konu olmus

zalbarcan

Üye
kesinlikle ;)
yorum yapmıyorum bu dakikadan itibaren ;)

ganster86

Üye
aynen

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sana birsey soylim nicin boyle oluyor biliyormusun icinizde cok iyi paylasimcilar oldugu gibi gerek symbian forumlarina gelip defalarca satasan samsung fanatiklerinden olmasin bize resmen gina geldi adamlara cevap vermekten aksine bize yazarlarken biz sizin forumu kirletmemek icin asla yazmadik iki gundur bencede sacma olan polemiklere katilmak zorunda kaliyoruz ki kendi forum arkadaslarinizi bence once uyarin adam gibi kullanicilara bizim saygimiz sonsuzki ama yukaridaki gibi fanatiklik yapanlara elbet cevabimiz olacaktir

aybek1453

Üye
    Konu Sahibi
Siz de keşke cevap vermeseydiniz.
Burda sadece wave kullanıcılarından değil bütün forum kullanıcılarından bahsettim.Burdakilerin de o forumlarda yazmaları doğru değil.

franzliszt

franzliszt

Üye
Siz de keşke cevap vermeseydiniz.
Burda sadece wave kullanıcılarından değil bütün forum kullanıcılarından bahsettim.Burdakilerin de o forumlarda yazmaları doğru değil.

cok haklisiniz hak veriyorum ama ben cevap vermesem arkadaslar cevap veriyor ve yine kirlilik basliyordu neyse herkeze iyi forumlar guzel paylasimlar

ganster86

Üye
ya herkesin bakış açısı farklıdır kimi der nokia daha iyi kimi iphone kimi samsung herkesin kendi zevki vardır.burda ne nokiayı nede samsungu nede baska markayı kötülemek ayıptır hepsi sonucta telefon üreticisi
kimi beyaz sever kimi kırmızı ben beyaz seviyorum diye kırmızıyı niye kötüleyeyim.nokia samsung iphone hepsi iyi kimi nokia alır kimi samsung alır buna karşı gelemessin ki. insanların zevkleri farklıdır.
geliolar bide forumda yok sunu mu alsam yok bunu mu alsam die konu açıyorlar sinir oluyorum.benim beğendiğimi sen beğenmeyebilrsin senin beğendiğini ben sevmeyebilirim

tulkas

tulkas

Üye
katiliyorum.haZir buraya bakarken birsey soruyum netten grdgmz siteleri nasil temizlicez ?

aybek1453

Üye
    Konu Sahibi
@tulkas
Tarayıcıdan altta yıldızlı dosya işaretine basın.Üst barı sola hareket ettirin.Geçmişe gelin ve sol alttaki temizleye basın tamamdır.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
kaptın şuku :)

rock83

rock83

Üye
yanlış görmüyorsam konunun yeri yanlış ama olsun :)çok haklısın renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir şey var

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Haklisn dostm

Trackmania

Trackmania

Üye
haklsn ama bz nasl yorumda bulunmayalm...biz sustukca üstümüze gelecekler bascz küfrü ban alcz..brakalm onlar susunlar

nidforspid

nidforspid

Üye
yok beyler bazılarına fazla yüklendik sigortaları attı!

pasha14

pasha14

Üye
Forumun tabikide tartışmak değil açılan konulara verdiğmiz cevapları tartışmaya çevirenler var. Biz burda hiç kimseyi kötülemiyoruz. Amacımız kötülemekte değil. Örneğin ; Bir konu açılıyor şu telefon mu şu telefon mu ?
Biz bunları cevaplıyoruz. Özellikle samsung nokia karşılaştırmalarında tartışmalar çıkıyor.

Utku

Utku

Üye
Chavrash a bu mesajı yolla lütfen
"Ben bu forumdan ve bütün forumlardan sıkıldım beni sınırsız banlayın":off:

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Konu yeri yanlış admin el at şu konuya.

clarsa

clarsa

Üye
Ben forumdan hatta forumlardan soğumaya başladım.Sebep de aşşağıdadır.Ne düşünürsünüz bilmem.
1-Telefon karşılaştırmaları ve gereksiz fanatiklikten
2-Forumunda bulunduğumuz telefonu kötüleyip duranlardan
3-Yok şöyle pişmanım diye açılan konulardan.
4-Kendi fikrine uymayan yorumlara hakaret ve laf sokmayı beceri sanan akıllılardan
5-Bu telefonu kullanmayıp sırf kendi egosunu tatmin etmek için burada sdik yarıştıran tiplerden
vs.....vs.....vs...
BIKTIM!

Şunu herkes anlamalıdır ki her insan aynı düşünmek zorunda değildir.Bazımız kırmızıyı severiz bazımız maviyi.Kimse kimseye zorla fikrini empoze edemez.Babanızın şirketleri değil bunlar.Neden bu kadar savunma gereksinimi duyuyosunuz?
Hele tartışmayla bu hiç olmaz.
Herkes, kullandığı telefonla mutlu olsun.

SİZLERE BİR ÖNERİM VAR BU TİP KONULARA YADA MESAJLARA HİÇBİR YORUM YAZMAYALIM.
ÖLÜ TAKLİDİ YAPALIM :) ENİNDE SONUNDA GİDECEKTİR.
YADA SADECE YORUMSUZ YAZALIM.

HERKESE İYİ FORUMLAR :oke:

ya sev ya terket biz böyle mutluyuz tartışırızda paylaşırızda asıl şimdi sen bunu yazarak tartışma yaratıcaksın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt