Forumdaki Rutbeler Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Forumdaki Rutbeler Hakkinda
Forumda rutbe alabilmek icin mesaj yazmak gerekiyor. Mesaj sayilarini biraz dusurseniz olmazmi?

MESELA:

Tuğgeneral 10.000 mesaj > 20.000 mesaj
Tümgeneral 20.000 mesaj > 30.000 mesaj
Korgeneral 30.000 mesaj > 50.000 mesaj

Orgeneral 50.000 mesaj ve sonrası

Boyle ya hani soyle olsa olmazmi gibisinden

Tuğgeneral 10.000 mesaj > 14.999 mesaj
Tümgeneral 15.000 mesaj > 19.999 mesaj
Korgeneral 20.000 mesaj > 29.999 mesaj
Orgeneral 30.000 mesaj > 39.999 mesaj

Maresal 40.000 mesaj ve sonrası

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bu mareşale yarbaya vb takılmamak gerekiyor :) 10 mesaj da tümgeneral ol ne fark edecek ki ?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Hava :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
anlıyorum öyle olduğunu diyecektim senin demeni bekledim :) foruma bir hız katmaz, milimetre bile oynatmaz :)

Karavelaa

Üye
Ayrıca değişik rütbeler getirilmeli ve rütbelerin grafiklerinde değişiklik olmalı bence. Sadece mesaj sayısı ile alakalı olmasın. Hatta yarışmalar yapılıp onlar verilmeli.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Maxistar, ayin uyesi gibi seyler keske devam ettirilsede bizim forumda hic editor yokmu

Mert

Mert

Üye
aynen katılıyorum. yarbaylıkla albaylık arası kısa tutulmalı. forumun bugı gibi geziyorum böyle kaç yıldır

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
asigsasi

asigsasi

Üye
rütbenin bir önemi yok önemli olan yararlı ve paylaşımcı bir üye olmak yardım etmek aktif olmak bunlar olduğu zaman mesaj sayınız rütbeniz otomatikman yukarılara çıkacaktır

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
rütbenin bir önemi yok önemli olan yararlı ve paylaşımcı bir üye olmak yardım etmek aktif olmak bunlar olduğu zaman mesaj sayınız rütbeniz otomatikman yukarılara çıkacaktır
Belkide admin bile olursun
@Marco Laren Forumda 1 saat takilip her konuya teşekkürler yaz bişeyler sallayarak post kas 1 saatte 200 mesaj rahat olur. Hatta 1000 bile olabilir. Her ggün 2-3 saat aralıklarla kassan 1 ayda mareşalsin :yuru: belkide 1 hafta . Ama full kasman gerek

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kasmayla adam olunmuyor. Ben o kadar ugraastiktan sonra kime ne yarar gosterecegim. Mesaj sayin degil icerigi onemlidir. O kadar ugrastiktan sonra admin gelir tum mesajlarini siler. Istesem ben su anda albaydim :oke: Yani mesaj coklugu degil mesaj icerigu onemli.

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
Mesaj kasmayla adam olunmuyor. Ben o kadar ugraastiktan sonra kime ne yarar gosterecegim. Mesaj sayin degil icerigi onemlidir. O kadar ugrastiktan sonra admin gelir tum mesajlarini siler. Istesem ben su anda albaydim :oke: Yani mesaj coklugu degil mesaj icerigu onemli.
Rütbeyi önemseyen sensin bu da bir öneri

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Belkide admin bile olursun
@Marco Laren Forumda 1 saat takilip her konuya teşekkürler yaz bişeyler sallayarak post kas 1 saatte 200 mesaj rahat olur. Hatta 1000 bile olabilir. Her ggün 2-3 saat aralıklarla kassan 1 ayda mareşalsin :yuru: belkide 1 hafta . Ama fu ll kasman gerek
bu şekilde adam mı olacaksın :sopa:

The-Flash

The-Flash

Üye
biraz indirilirse güzel olur aslında :)

Jus7ice

Jus7ice

Üye
yazın bunu

"insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır"

• Beğen
Tepkiler: H0lligan ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Aynen kaptan mesela ben olmuşum teğmen ama faydalı fazla bir şey bulamazsın keşke bilsek de faydalı olsak

Üst Alt