Windows 8.1Pro, PC, Google Chrome son sürümüEkran görüntüsü atma şansınız var mı lütfen bir bakayım ? Bir de kullandıgınız işletim sistemi / cihaz / internet tarayıcı bilgilerini verirseniz sevinirim.
Ancak o sekilde çözebilirim.
&125 google chrome'den bahsediyorsan, fark yok yalnız küçük yazıları büyük gösteriyor onlarda'da o büyüklükte hafif siliniklik var@Ozan %110 Zoomda fontlar çamur, 125 zoomda düzeliyor.

Hayır buradaki normalLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte yazılar nasıl arkadaşlar peki aynı sekilde kötü mü görünüyor ? Aynı font çünkü
gayet net ordakiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte yazılar nasıl arkadaşlar peki aynı sekilde kötü mü görünüyor ? Aynı font çünkü
Bu yazıdaki netŞimdi nasıl mesaj içerisindeki yazılar, net mi ? Sadece mesajlar içerisindeki yazılarda bir düzenleme yaptım site geneli degil de yazılan bu mesaj gibi mesajlara bakın normal mi ?
Bu yazıdaki net
iPad-Chrome'da sorun yok ama Pc-Chrome'da yazılar berbat gözüküyor
Bunu yaptım düzeldi şu an yazılarchrome://flags/ bölümüne girip DirectWrite'ı Devre Dışı Bırak bölümünü etkinleştirip tekrar kontrol edebilir misin?
Evet kötü görünüyordu, ANIL'ın dediğini yaptım düzeldi ama verdiğiniz linkteki yazılar normal, kötü gözükmüyor yaniPC chrome da şu an hala bu yazılar kötü görünüyor yani ? Aynı font ve aynı boyutLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki konuyla orada net burada mı bozuk ?
ben yandexte bişi yapmadım. konulardaki mesajlar gayet net şuanda ama mesela sol tarafta nick kullanıcı bilgisi oluyor ya orası net değilŞimdi nasıl mesaj içerisindeki yazılar, net mi ? Sadece mesajlar içerisindeki yazılarda bir düzenleme yaptım site geneli degil de yazılan bu mesaj gibi mesajlara bakın normal mi ?