pRime.
Üye
bence kuyruk acısı başladı banının açılmasını istiyor yoksa konularımı silin diyor tabikide reklamlarınıda yapmaya geliyorlar burdaki ortamı tabiki başka yerlerde bulamazlar zamanında bizlerede çok küfür edenler oldu günlerce uğraşıp açtığım konuya adam geldi düm düz gitti bende ona uysaydım şimdi burda olmazdım daha bir çok örneği var burası sanal alem her an herşey yazılabilir en iyisi bulaşmamak göememezlikten gelmek her konuya tebrik gelmez eleştiri hatta küfür yazanlarda olur en iyisi şikayet butonunu kullanmak modaratörler elinden geldiği kadar acil müdahale etmeye çalışıyor ilerleyen günlerde daha aktif moderatörler olacaktır tabiki güven meselesi önemli karpuz seçer gibi seçilmiyor daha bugün bir kendini bilmez bugün yönetici yapılan birisi bada bölümünden konuları silip gitti umarız her şey daha güzel olur keyifli forumlar![]()
Yok Mehmet abicim zaten ona hak vermiyorum ben ben benzer bir örnek vermeye çalıştım, önceki uzun mesajımı okuduysan görürsün. Bahsettiğim kendini bilmezler yüzünden s3'teki paylaşımcı üyeler de ayrılabilir forumdan...
----------Eklendi @ 21:53:55 ---------- Yazıldı @ 21:52:40 ----------
Bak mehmet abi çok haklısın o konuda kesinlikle katılıyorum ama şu var adamlara dedik ki tamam sizin kiler daha iyi bizbize kalalım şurda yine aynı şeyi yapıyor ve ben şunu yukarıda da yazdım şikayet butonu gelsin ben mod gibi çalışıcam yani mobile lite çünkü forumun çoğu yerinş geziyorum bakıyorum en kısa sürede mobile lite temaya şikayer butonu eklenmeli ayrıca beğen butonu
Aynen Hasan'cım.
----------Eklendi @ 21:56:51 ---------- Yazıldı @ 21:53:55 ----------
mobile light sitesine bildirim ve şikayet sistemi kesinlikle gelmeli!