Forumda son zamanlarda sıklıkla oraya çıkan rahatsız edici telefon kavgaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye

bence kuyruk acısı başladı banının açılmasını istiyor yoksa konularımı silin diyor tabikide reklamlarınıda yapmaya geliyorlar burdaki ortamı tabiki başka yerlerde bulamazlar zamanında bizlerede çok küfür edenler oldu günlerce uğraşıp açtığım konuya adam geldi düm düz gitti bende ona uysaydım şimdi burda olmazdım daha bir çok örneği var burası sanal alem her an herşey yazılabilir en iyisi bulaşmamak göememezlikten gelmek her konuya tebrik gelmez eleştiri hatta küfür yazanlarda olur en iyisi şikayet butonunu kullanmak modaratörler elinden geldiği kadar acil müdahale etmeye çalışıyor ilerleyen günlerde daha aktif moderatörler olacaktır tabiki güven meselesi önemli karpuz seçer gibi seçilmiyor daha bugün bir kendini bilmez bugün yönetici yapılan birisi bada bölümünden konuları silip gitti umarız her şey daha güzel olur keyifli forumlar:)

Yok Mehmet abicim zaten ona hak vermiyorum ben ben benzer bir örnek vermeye çalıştım, önceki uzun mesajımı okuduysan görürsün. Bahsettiğim kendini bilmezler yüzünden s3'teki paylaşımcı üyeler de ayrılabilir forumdan...

----------Eklendi @ 21:53:55 ---------- Yazıldı @ 21:52:40 ----------

Bak mehmet abi çok haklısın o konuda kesinlikle katılıyorum ama şu var adamlara dedik ki tamam sizin kiler daha iyi bizbize kalalım şurda yine aynı şeyi yapıyor ve ben şunu yukarıda da yazdım şikayet butonu gelsin ben mod gibi çalışıcam yani mobile lite çünkü forumun çoğu yerinş geziyorum bakıyorum en kısa sürede mobile lite temaya şikayer butonu eklenmeli ayrıca beğen butonu

Aynen Hasan'cım.

----------Eklendi @ 21:56:51 ---------- Yazıldı @ 21:53:55 ----------

mobile light sitesine bildirim ve şikayet sistemi kesinlikle gelmeli!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu konuda da üyelerede yönetimede iş düşüyor elimizden geldiğince acele konulara müdahale ve sağ duyulu yaklaşmalıyız mesala ben x6 kullanıyorum iphone 4 mü daha iyi x6 mı dersen bana göre x6 ama ipohende güzel ama ben nokiadan şaşmam gidip iphone bölümüne gidip nokia yı fanatikçe savunacakmıyım malesef bazı arkadaşlar bunu fanatik haline getiriyorlar mobil sürümede şikayet butonu gelince umarım bu sorunlarlara çok karşılazmayız:oke:

Frager22

Üye

bence kuyruk acısı başladı banının açılmasını istiyor yoksa konularımı silin diyor tabikide reklamlarınıda yapmaya geliyorlar burdaki ortamı tabiki başka yerlerde bulamazlar zamanında bizlerede çok küfür edenler oldu günlerce uğraşıp açtığım konuya adam geldi düm düz gitti bende ona uysaydım şimdi burda olmazdım daha bir çok örneği var burası sanal alem her an herşey yazılabilir en iyisi bulaşmamak göememezlikten gelmek her konuya tebrik gelmez eleştiri hatta küfür yazanlarda olur en iyisi şikayet butonunu kullanmak modaratörler elinden geldiği kadar acil müdahale etmeye çalışıyor ilerleyen günlerde daha aktif moderatörler olacaktır tabiki güven meselesi önemli karpuz seçer gibi seçilmiyor daha bugün bir kendini bilmez bugün yönetici yapılan birisi bada bölümünden konuları silip gitti umarız her şey daha güzel olur keyifli forumlar:)

Canım bnm biz zaten bada ile ilgili dev bi site kurduk.Ban ebedide olabilir farketmez burda seviye düşüyor artık.Ben sadece madem bize artistlik yapıldı bize ait herşeyi silsinler istemiyorum burda bi parçamın kalmasını tabi bunuda yediriyolarsa kendilerine bilemiycem.Duruma bakılırsa kuyruk acısının bizde olmadığı kesin

Saygılar

Ozan

Ozan

Admin
Şikayet sistemini bahsettiginiz üzere mobil temamıza da getirecegiz bu konuda haklısınız, bu tip tartısmalarda yapmanız gereken tek şey tartışmaya dahil olmadan mesajları sikayet etmeniz, yönetim derhal tarafsız sekilde tartısma çıkmadan mesaja gereken müdehaleyi yapacaktır :oke:

pRime.

pRime.

Üye
Şikayet sistemini bahsettiginiz üzere mobil temamıza da getirecegiz bu konuda haklısınız, bu tip tartısmalarda yapmanız gereken tek şey tartışmaya dahil olmadan mesajları sikayet etmeniz, yönetim derhal tarafsız sekilde tartısma çıkmadan mesaja gereken müdehaleyi yapacaktır :oke:

Bildirim sistemi de eklense güzel olur. Beğenileri, profil mesajlarımı da mobilden takip etmek ve cevaplamak isterim.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İşe bak x, y veya z markalı telefon üreticilerinin kadrolu çalışanları mısınız ki onlar için tartışmalara kavgalara giriyorsunuz? Yeni nesilden bakalım daha neler göreceğiz hayret birşey yahu!.. Adamlar sizin sırtınızdan milyonları götürdüğü yetmiyor gibi birde karşılıklık reklamını yapıp üstüne kavga bile ettiriyorlar vay be... "Yaşa ki neler göresin" demişler ya bakalm biz de daha neler neler göreceğiz. ALLAH akıl fikir versin...

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
İşe bak x, y veya z markalı telefon üreticilerinin kadrolu çalışanları mısınız ki onlar için tartışmalara kavgalara giriyorsunuz? Ne nesilden bakalım daha neler göreceğiz hayret birşey yahu!.. Adamlar sizin sırtınızdan milyonları götürdüğü yetmiyor gibi birde karşılıklık reklamını yapıp üstüne kavga bile ettiriyorlar vay be... "Yaşa ki neler göresin" demişler ya bakalm biz de daha neler neler göreceğiz. ALLAH akıl fikir versin...

aynen bencede :oke:
rapman kardeş senle pek bi konuşmuşluğumuz yok ama
tartışmışlığımızda yok onca zamandır konu açıyorsun mesaj
yazıyorsun yarbay rütbesindesin
neredeyse 5000 olacaksın gerçek hayatta da kavga ediyoruz
hatta ailede bile bırakıp gidiyormuyuz ?
5 ceza puanım vardı 504 adet teşekkürler yazmak :naughty:
aradan zaman geçti ozan abi saolsun sildi tamamen.
yani yeni foruma üye olmuş banlansanda kaybedecek birşeyi olmayan üyeleri boşver takıl sen :oke:

• Beğen
Tepkiler: rapman
pRime.

pRime.

Üye
İşe bak x, y veya z markalı telefon üreticilerinin kadrolu çalışanları mısınız ki onlar için tartışmalara kavgalara giriyorsunuz? Yeni nesilden bakalım daha neler göreceğiz hayret birşey yahu!.. Adamlar sizin sırtınızdan milyonları götürdüğü yetmiyor gibi birde karşılıklık reklamını yapıp üstüne kavga bile ettiriyorlar vay be... "Yaşa ki neler göresin" demişler ya bakalm biz de daha neler neler göreceğiz. ALLAH akıl fikir versin...

Bence de, KAVGA ÇIKARIP ortalığı karıştıranlara Allah akıl fikir versin!

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
arkadaşında dedigi yenı yetmeler işte bişeyden anlamıyorlar yoksa konuşabilirlermi.onlara gore parası fazla olan telefon daha iyi allahım hayret bişey ya

La sen bana mı dedin yeni yetme diye

----------Eklendi @ 11:55:16 ---------- Yazıldı @ 11:41:59 ----------

Birader güzel demişsinde bak bizim reklamla yada üreticinin kadrolu çalışanıda değiliz sen yanlış anlmışsın yada onlar gerçekten öyle ben kendimden örenk vereceğim bak şimdi
nokia n8 1.500 tl ya galaxy s de 1 milyar ama inan galaxy s N8 den daha iyidir ve adam gidip buna 1.500 tl verdiği zaman başkası 1 milyar vrip daha iyisini aldığı zaman adam bunu kabullenemiyor :) olay bence bu :)

Ozan

Ozan

Admin
Sizin hesaba katmadığınız olgu, telefonun fiyatı ile daha iyi olup olmadığının karşılaştırılmayacağı bence ..

Bir fiyata sahip her ürün sadece Fiyat / Performans olarak karsılastırılıp, fiyatına göre çok iyi / kötü seklinde yorumlanabilir onun dısında fiyatı yüksek olan daha kötü veya kaliteli olacak diye birşey yok. İki farklı cep telefonunu ele alın ve fiyatlarını hesaba katmadan karsılastırın daha iyi / kötü diyebilirsiniz bunda da birşey yok ancak kimseyi verdigi daha fazla para yüzünden enayi hissettirmenizin de bir anlamı yok . Arkadasın parası vardır 25.000 Tl ye gider özelliksiz Nokia Vertu alır herkesin kendi tercihidir

Kısaca çocukluk yapmayalım, kimse sürekli elinde taşıyıp kullandığı cihazın ne kötülenmesini ister ne de bile bile kötü bir cihaz alır... Kimse daha fazla para verdiği için enayi degildir, tercih meselesidir bu...

• Beğen
Tepkiler: rapman ve Εthnic
Uruloki

Uruloki

Üye
peki ozan sen hemen üzerinde ki yorumu gördün mi adam hala ve hangi konuda ne yorum yapıyor

pRime.

pRime.

Üye
La sen bana mı dedin yeni yetme diye

----------Eklendi @ 11:55:16 ---------- Yazıldı @ 11:41:59 ----------

Birader güzel demişsinde bak bizim reklamla yada üreticinin kadrolu çalışanıda değiliz sen yanlış anlmışsın yada onlar gerçekten öyle ben kendimden örenk vereceğim bak şimdi
nokia n8 1.500 tl ya galaxy s de 1 milyar ama inan galaxy s N8 den daha iyidir ve adam gidip buna 1.500 tl verdiği zaman başkası 1 milyar vrip daha iyisini aldığı zaman adam bunu kabullenemiyor :) olay bence bu :)

Allahım Sana geliyorum!!!!!

----------Eklendi @ 18:05:01 ---------- Yazıldı @ 18:04:18 ----------

sonra suçlu biz oluyoruz!!!!

Uruloki

Uruloki

Üye

Allahım Sana geliyorum!!!!!

----------Eklendi @ 18:05:01 ---------- Yazıldı @ 18:04:18 ----------

sonra suçlu biz oluyoruz!!!!

Her şey belli serdar boş ver hiç takma en iyisi onlar yokmuş gibi davranmak

Ozan

Ozan

Admin
Daha önce söylediğimiz gibi, rahatsız edici boyuttaki propaganda ve yazıları bize sikayet et butonu ile bildirin, kaybedecek birşeyiniz olmaz ancak sikayet ettiginiz kişinin olabilir böylece.

Biz yine de gerekli bildirimleri yapacağız bölümlerde.

Blginize. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt