Forumda son zamanlarda sıklıkla oraya çıkan rahatsız edici telefon kavgaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Forumda son zamanlarda sıklıkla oraya çıkan rahatsız edici telefon kavgaları
Öncelikle herkese merhaba.
Başlıkta belirtmiş olduğum : ''Forumda son zamanlarda sıklıkla oraya çıkan rahatsız edici telefon kavgaları'' hakkında bahsedeceğim şimdi.

Son zamanlarda Nokia'nın durumunun kötüye gitmesiyle beraber forumda Nokia düşmanları boy göstermeye başladı. Maxicep Forumu; gereksiz yere tartışma çıkarıp, kendi telefonlarını öven, Nokia aleyhine yorumlar yapan, sürekli atıfta bulunan, kendisini bilmiş sanan insanlarla doldu ve kirlendi.

Bir süre böyle devam etti bu durum ve bir süre sonra iş hakarete dönüştü. Nokia karşıtı üyeler; Nokia kullanıcılarını bilgisiz, cahil, telefondan anlamayan insanlar ilan ettiler ve akabinde dalga geçmeye başladılar.

Tam 2 Hafta önce bir konuda tartışmaya girdim. Tartışma normal seviyede devam ederken bir anda karşımdaki insanlar toplanıp bana hakaret etmeye, benimle dalga geçmeye başladılar.Konuyu yöneticiye şikayet ettim. Bir süre sonra ne göreyim ! 1 Hafta Ban yemişim. Maxicep'te aldığım ilk bandı bu. Hemen Çıkış yaptım ve misafir üye olarak tartışma çıkan konuya baktım.Benimle dalga geçen insanlar hala arkamdan yorumlarına devam ediyor, hakaret ediyor, yüzlerce 'gülen smile' kullanıyordu. Ve hiçbiri de ban yememişti..

Bu durum çok ağrıma gitti tabi. Yıllarca bu siteye emek veren, yardıma muhtaç insanların derdine deva olan ben, tek başıma ban alıp öylece kalakalmıştım. Derhal yöneticiye haksızlık sonucu banlandığıma dair bir savunma raporu gönderdim. Fakat hiçbir cevap gelmedi. Banımda kaldırılmadı. Ortalığı karıştıranlar da hala serbest dolaşıyordu..

Siteyi bırakmıştım. Ban kalktığından beri 1 Hafta oldu, hiç girmedim ve hiçte girmeyecektim fakat bu durumu belirtmeden de gidemezdim..

Maxicep böyle bir yer değildi. Sakin, huzurlu, mutlu bir ortamdı eskiden. Yeni yetmelerin gelmesiyle bu büyü bozuldu. İşletim sistemi projem vardı ( şuan ufak bir kısmı tamamlanmış ). Bunu forumda paylaşmayı çok isterdim. Fakat şu ban olayı hevesimi kaçırmakla beraber, siteyi de bana soğuttu. Forum eski haline dönene kadar, şimdilik herkese Alasmarladık, Hoşkalın...

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Silinen Üye 2149105

ssercan

Üye
Hadi yolun açık olsun:bye2::bye2:

furkan5800

furkan5800

Üye
yürübee kim tuttar seni

CoDeYs

CoDeYs

Üye
haksızlıga ugramişsın onlarında hiç yoktan tartişma çıkarmaktan uyarı almaları gerekirdi ve nokıadan dolayı sitede çok tartişma çıktıgı dogru bende artık bu tür sorunlardan sıkıldıgım için foruma giriyorum ama az yanı arkadaşlarım olmassa hiç girmem açıkçası

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Ya adam Gidyor N8 alıyor şimdi ona bir milyar beşyüz tl veriyor bunu galaxy s le karşılaştıroyrlar galaxy s daha iyi bir telefon 1 milyar ama adam bunu kabullenemiyor tartışma çıkıyor

CoDeYs

CoDeYs

Üye
arkadaşında dedigi yenı yetmeler işte bişeyden anlamıyorlar yoksa konuşabilirlermi.onlara gore parası fazla olan telefon daha iyi allahım hayret bişey ya

Uruloki

Uruloki

Üye
codeys görüyorsun değil mi hala burdada konuşmaya devam aynısı bizim bölümde de çok oldu emek verenler gitti bazı kendini bilmezler geldi bu tür durum şikayetleri neden artıyor acaba ? Foruma birşeyler oluyor şimdiden söylüyorum

Εthnic

Εthnic

Üye
eskiden bu gibi durumlarda moderatorler konuya derhal mudahil olur daha cok kisi banlanmasin diye gerekirse konuyu kilitliyorlardi.. fakat son zamanlarda forumda moderator kitligi yasaniyor.. zamaninda mudahale edilemeyen konular daha sonra adminler tarafindan incelendiginde bir cok kisi banlaniyor.. ne yazikki son zamanlarda moderatorler ozel hayatlariyla alkali olarak forumda fazla aktif olamiyorlar.. oncelikle bu sorunun cozulmesi gerekir diye dusunuyorum.. yoksa daha cok kisinin cani yanacak gibi...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışma konularından bilgimiz var, arada bir göz atıyoruz ama benim dikkatimi çeken haksız yere banlandığını iddia etmen.

Banlanmana sebep olan mesajı yazdığın konuda üyeler gülücüklerle seni ve arkadaşlarını sinir etmeye kalkışmış, doğru da bunun karşılığını 'küçük beyinliler' diyerek vermemeniz lazımdı. Hakaret etmişsiniz resmen.

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide hasan abi sen kendin diyorsun adamların yaptıklarını e bizimde sınırımız bir yere kadar mesela cep telefonu genel bölümde N9 ile alakalı bir konu vardı oraya baktıysan adamlar bizi çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar ee bari onlarda ceza alsın o zaman

• Beğen
Tepkiler: rapman
akdenizahmet

akdenizahmet

Üye
Haklısın, onların yaptıklarına karşı sabır bi yere kadar ama bence onlara karşı öfkeli sözler yerine bilginle karşılık vermen gerek.. Birçok arkadaşımız bilir ki ortalıkta 'inciler' adı altında küfürbazlar dolaşmakta.. Bunlarda onların bir sonraki sürümü diye düşünüyorum.. Onlar bizi 'smiley'le sinir ediyorsa bizde onları bilgimizle alt etmeliyiz.. Zaten buraya geliş sebebimiz birbirimize hakaret etmek değil.. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza aklımızın yettiğince bilgi sunmak..

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Haklısın, onların yaptıklarına karşı sabır bi yere kadar ama bence onlara karşı öfkeli sözler yerine bilginle karşılık vermen gerek.. Birçok arkadaşımız bilir ki ortalıkta 'inciler' adı altında küfürbazlar dolaşmakta.. Bunlarda onların bir sonraki sürümü diye düşünüyorum.. Onlar bizi 'smiley'le sinir ediyorsa bizde onları bilgimizle alt etmeliyiz.. Zaten buraya geliş sebebimiz birbirimize hakaret etmek değil.. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımıza aklımızın yettiğince bilgi sunmak..

:oke:

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma konularından bilgimiz var, arada bir göz atıyoruz ama benim dikkatimi çeken haksız yere banlandığını iddia etmen.

Banlanmana sebep olan mesajı yazdığın konuda üyeler gülücüklerle seni ve arkadaşlarını sinir etmeye kalkışmış, doğru da bunun karşılığını 'küçük beyinliler' diyerek vermemeniz lazımdı. Hakaret etmişsiniz resmen.

Ben tamamen haklıyım demiyorum. Benim de yanlışım oldu, evet. Fakat onlar kadar değil.
Ben 'küçük beyinliler' lafını kullanmadan önce, bana 'at gözlüğü, çocuk' vb kelimeler sarfedildi. Dediğim gibi normal seviyede devam eden tartışma bir anda hakarete dönüştü. Ve bu dönüşümü yapan ben değildim.

Arkadaşın da dediği gibi insanın sabrı bir yere kadardır. Onlara ne kadar bilgelikle cevap verirseniz verin anlamazlar, anlamıyorlar. Yaşları tutmuyor çünkü. Ciddiyet, ağır başlılık denen hiçbir şey yok. Yetişkin bir insan onlarca 'gülen smile'ı aynı anda kullanır mı yahu ?..

Ozan

Ozan

Admin
iyide hasan abi sen kendin diyorsun adamların yaptıklarını e bizimde sınırımız bir yere kadar mesela cep telefonu genel bölümde N9 ile alakalı bir konu vardı oraya baktıysan adamlar bizi çıldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar ee bari onlarda ceza alsın o zaman

Size karşı yazılan mesajları bize "müdehale edin yoksa çıldırıcaz" seklinde sikayet etseniz dahi olur, biz orta yolu bulacağız.
Tartışma konularını biz de istemiyoruz, emin olun gözümüzden kaçmıştır.

Buna önlem olarak, her bölüme aktif, her konuyu irdeleyen bir yönetici atanması gerektiğini düşünmüyor degilim yine de.

Ya adam Gidyor N8 alıyor şimdi ona bir milyar beşyüz tl veriyor bunu galaxy s le karşılaştıroyrlar galaxy s daha iyi bir telefon 1 milyar ama adam bunu kabullenemiyor tartışma çıkıyor
Genç ve yaşını almış kişilere, aldıkları malın holiganlığını yapmayı hiç yakıştıramıyorum.
Mantıklı bir sekilde, özellikler tarafsız olarak tartısılıp tarafsız olarak yorumlanmalı.

Bir cep telefonu için birbirimize taraftarlık yapıp kırmak hiç hoş degil, toplumda da bunu başka olgulardan hep yapıyorlar ve yaptırmaya calisiyorlar ancak bari kullandıgımız elektronik cihazlar için birbirimize bu derece kırıcı yaklasmayalım :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Şunu da belirtmek isterim artık forumda çok mobil tema daha doğrusu mobil lite tema kullanan çok var mesela ben ve onda şikayet butonu yok olursa ben gördüklerimi rapor ederim yani şu butonu koyarsanız belli oranda rahatlarsanız

pRime.

pRime.

Üye
Şunu da belirtmek isterim artık forumda çok mobil tema daha doğrusu mobil lite tema kullanan çok var mesela ben ve onda şikayet butonu yok olursa ben gördüklerimi rapor ederim yani şu butonu koyarsanız belli oranda rahatlarsanız

Aynen katılıyorum Hasan.
Ben de bu durumdan çok şikayetçiyim ve genelde haklı olan bizler uyarı ve ceza alıyoruz! Cep telefonları genel, symbian3 bölümüne girin ve bakın millet bilip bilmeden neler atıp tutuyor ne hakaretler yağdırıyor kişiye, cep telefonlarına! Mesaj kasanını mı diyeyim, bana 'ergen' diyeninden mi bahsedeyim, "nokia alan enayidir" benzeri laflardan mı söz edeyim... Saolsun ChavRash, Mehmet, Sensation gibi yöneticiler mümkün olduğunca müdahale ediyor ama buna kökten bir çözüm bulmak lazımdır. Adam hayatında n8 kullanmamış, gelmiş başka bir forumdaki nokia düşmanının n8 incelemesini gösteriyor bana! O forumun da baya reklamını yapıyorlar. Girin, bakın cep telefonları genele. Symbian bölümlerinde sayıp sövüyorlar, forumu birbirine katıyorlar! Bunun bi de nokia/symbian kullananı var tabi adam n8 kullanıyor, almış, nokia kullanmayan adamla aynı kafada!! "yok n8 böyle berbat, böyle kasıyor, yok android şöyle ezer, yok nokia batacak, yok iphone şöyle ucuz..." Bu nedir ya! Adam 2000tl'lik telefona ucuz diyor üstlük 1000tl'lik nokia kullanıyor! Arkadaş! Madem beğenmiyorsun kullandığın telefonu sat, al bi iphone, sen de kurtul biz de! Bi gidin bakın bi tane nokiacı böyle kavga çıkarmış mı bada os, ios, android bölümlerinde! Kimse kusura bakmasın böyle kendini bilmezler kışkırtıcı mesaj yazdığı sürece aktif ve paylaşımcı üye kaybeder bu forum! Bu konuya bile utanmadan yazmış adam! Konunun 4. mesajı bariz bir örneğidir! 'küçük beyinli' diyen rapman kardeşimin SONUNA KADAR arkasındayım! Onlar neler diyor? Ne demiyolar ki! Böyle kışkırtıcılar yüzünden özgür abi 1 hafta ban yedi, SoC-doom yine bu kışkırtıcılarla tartıştığı ve onlara 'boş adam' (ÇOK GÜZEL DEMİŞ) dediği için bir ay ban yedi ve bir daha ne gördüm ne duydum adamı! Daha kaç arkadaşımın daha banlanması gerekiyor!? Daha kaç arkadaşımın bu ortamdan, bu güzel forumdan bu kendini bilmezler yüzünden soğuması gerekiyor!? Bak, bada bölümüne, bütün paylaşımcı üyeler uçtu gitti bir iki üye banlanınca (aynı sebeplerden olmasa bile). Kendi sitelerini kurdu adamlar! Aynı şey symbian3'e de olacak böyle giderse. Yeri gelirse ben de böyle laflar ederim ve konuşurum! Onlar konuşuyor çünkü!

----------Eklendi @ 20:13:24 ---------- Yazıldı @ 20:09:09 ----------

Bu arada rapman kardeşim böyle bir konu açman çok isabet oldu, teşekkür ediyorum sana.

• Beğen
Tepkiler: rapman ve Mehmet
Uruloki

Uruloki

Üye
<font face="Arial Black"><font color="Black"><b><br />
<br />
Aynen katılıyorum Hasan.<br />
Ben de bu durumdan çok şikayetçiyim ve genelde haklı olan bizler uyarı ve ceza alıyoruz! Cep telefonları genel, symbian3 bölümüne girin ve bakın millet bilip bilmeden neler atıp tutuyor ne hakaretler yağdırıyor kişiye, cep telefonlarına! Mesaj kasanını mı diyeyim, bana 'ergen' diyeninden mi bahsedeyim, &quot;nokia alan enayidir&quot; benzeri laflardan mı söz edeyim... Saolsun ChavRash, Mehmet, Sensation gibi yöneticiler mümkün olduğunca müdahale ediyor ama buna kökten bir çözüm bulmak lazımdır. Adam hayatında n8 kullanmamış, gelmiş başka bir forumdaki nokia düşmanının n8 incelemesini gösteriyor bana! O forumun da baya reklamını yapıyorlar. Girin, bakın cep telefonları genele. Symbian bölümlerinde sayıp sövüyorlar, forumu birbirine katıyorlar! Bunun bi de nokia/symbian kullananı var tabi adam n8 kullanıyor, almış, nokia kullanmayan adamla aynı kafada!! &quot;yok n8 böyle berbat, böyle kasıyor, yok android şöyle ezer, yok nokia batacak, yok iphone şöyle ucuz...&quot; Bu nedir ya! Adam 2000tl'lik telefona ucuz diyor üstlük 1000tl'lik nokia kullanıyor! Arkadaş! Madem beğenmiyorsun kullandığın telefonu sat, al bi iphone, sen de kurtul biz de! Bi gidin bakın bi tane nokiacı böyle kavga çıkarmış mı bada os, ios, android bölümlerinde! Kimse kusura bakmasın böyle kendini bilmezler kışkırtıcı mesaj yazdığı sürece aktif ve paylaşımcı üye kaybeder bu forum! Bu konuya bile utanmadan yazmış adam! Konunun 4. mesajı bariz bir örneğidir! 'küçük beyinli' diyen rapman kardeşimin SONUNA KADAR arkasındayım! Onlar neler diyor? Ne demiyolar ki! Böyle kışkırtıcılar yüzünden özgür abi 1 hafta ban yedi, SoC-doom yine bu kışkırtıcılarla tartıştığı ve onlara 'boş adam' (ÇOK GÜZEL DEMİŞ) dediği için bir ay ban yedi ve bir daha ne gördüm ne duydum adamı! Daha kaç arkadaşımın daha banlanması gerekiyor!? Daha kaç arkadaşımın bu ortamdan, bu güzel forumdan bu kendini bilmezler yüzünden soğuması gerekiyor!? Bak, bada bölümüne, bütün paylaşımcı üyeler uçtu gitti bir iki üye banlanınca (aynı sebeplerden olmasa bile). Kendi sitelerini kurdu adamlar! Aynı şey symbian3'e de olacak böyle giderse. Yeri gelirse ben de böyle laflar ederim ve konuşurum! Onlar konuşuyor çünkü!</b></font></font><font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 20:13:24 ---------- Yazıldı @ 20:09:09 ----------</font><br />
<br />
</font><font face="Arial Black"><font color="Black"><b>Bu arada rapman kardeşim böyle bir konu açman çok isabet oldu, teşekkür ediyorum sana.</b></font></font>
<br />
<br />

katılıyorum ve neredeyse aynısını bizim bölümde bir konuya bu bahsedilen arkadaşlar banlanınca yazmıştım ama Hasan abi sağolsun silmişti ama haklı o ayrı ve daha symbian 3 ün yeni dönemleriydi ben yine buraya konu açmıştım bizim bölümde bunlar oluyor diye işte sonuçlar buraya kadar geldi ve adam ilk sayfada ne yazmış yine neyse diyorum ve boşveriyorum ama acil olarak aktif olan ve özellikle o bölümlerde aktif olan moderatörlere ihtiyacımız var

• Beğen
Tepkiler: rapman
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
www.maxicep.com/site-hakkinda/badat...lutfen-gerekeni-yapin-505776.html#post3507439
Bakın, bahsettiğim olay... Aynı nedenden olmasa bile symbian3 bölümüne de benzeri olabilir.

bence kuyruk acısı başladı banının açılmasını istiyor yoksa konularımı silin diyor tabikide reklamlarınıda yapmaya geliyorlar burdaki ortamı tabiki başka yerlerde bulamazlar zamanında bizlerede çok küfür edenler oldu günlerce uğraşıp açtığım konuya adam geldi düm düz gitti bende ona uysaydım şimdi burda olmazdım daha bir çok örneği var burası sanal alem her an herşey yazılabilir en iyisi bulaşmamak göememezlikten gelmek her konuya tebrik gelmez eleştiri hatta küfür yazanlarda olur en iyisi şikayet butonunu kullanmak modaratörler elinden geldiği kadar acil müdahale etmeye çalışıyor ilerleyen günlerde daha aktif moderatörler olacaktır tabiki güven meselesi önemli karpuz seçer gibi seçilmiyor daha bugün bir kendini bilmez bugün yönetici yapılan birisi bada bölümünden konuları silip gitti umarız her şey daha güzel olur keyifli forumlar:)

Uruloki

Uruloki

Üye
Bak mehmet abi çok haklısın o konuda kesinlikle katılıyorum ama şu var adamlara dedik ki tamam sizin kiler daha iyi bizbize kalalım şurda yine aynı şeyi yapıyor ve ben şunu yukarıda da yazdım şikayet butonu gelsin ben mod gibi çalışıcam yani mobile lite çünkü forumun çoğu yerinş geziyorum bakıyorum en kısa sürede mobile lite temaya şikayer butonu eklenmeli ayrıca beğen butonu

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt