Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın
Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın Lütfen Admin Sende Hsn dnz

Not: CHavrash Konuyu Kilitleme :off:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Kürt türk kavgasımı cıkartcan kardeşim kürtler kardeşimizdir yaşına göre davran

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Εthnic, Mertolozzi ve 2 diğerleri
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın Lütfen Admin Sende Hsn dnz

Not: CHavrash Konuyu Kilitleme :off:
Dini,Milli ve kişişel değerlerimize zararı olmadığı sürece sakıncası yok.
Senin bu mantığınla yabancı üye isimleride kaldırılmalı.:evet:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve waycell
rsm39

rsm39

Üye
kaldirilmasin Turkiyenin zenginligidir turk kurt laz cerkez herkes bu milletin vatandasidir.bu mantikla seninde nickin kaldirilmali o zaman sen ing nick yazarken iyi kurtce yazincami kaldirilsin

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
mangdaşire

mangdaşire

Üye
aynen katılıyorum.kürtler bizim kardeşimizdir.kürtleri kötü gösterenler utansın.:bann:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Εthnic
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ALPARS™;3463951' Alıntı:

Dini,Milli ve kişişel değerlerimize zararı olmadığı sürece sakıncası yok.
Senin bu mantığınla yabancı üye isimleride kaldırılmalı.:evet:

adam cevabı vermiş.:oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ben bir kürdüm ve gurur duyuyorum nıckımı degiştirme hakkım olsa kürtçe yapardım !!
ve açıkça konuşmak gerekirse senın bu forumda baya huzuru bozdugun malum goruluyor ilk once sevdigimiz sayglılı abimize iftira atmak şimdide ayrımcılık ırkçılık yapıyorsun kendinden utanmalısın !! zaten forumda kürtçe olsun konuşma yasak konusunu acmak yasak daha ne olsun kı tabı türkçe dışındaki tüm diller pardon
kendi nickine bakta biraz daha düşün bence !!!

Emre-45

Emre-45

Üye
Emredersiniz!

Türk, Kürt, Laz, Çerkez kardeştir. Senin gibi ayrım yapanlar utansın. Bu ülkeyi asıl bölmeye çalışan senin gibilerdir!

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
konu yanlış yerlere gidiyor.

ayrıca Türk-kürt kardes degildir bunu neye baglayarak söylüosnz anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: Master_sezer
CoDeYs

CoDeYs

Üye
konu yanlış yerlere gidiyor.

ayrıca Türk-kürt kardes degildir bunu neye baglayarak söylüosnz anlamıyorum
konu yanliş yere gitmıyor hepimiz 2 insadan mevcut degilmiyız e ne demek oluyor bu ?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sana şiir okumadım destan yazmadım gerçegi soyledim edebiytla ilişkisi alakası hiç yok sen edebiyat anlayaşını gözden geçir bence

yaşadığım yerde çok kürt gördüm ağızlarından çok şey duydum.1 tane bile arkadas olabilecek bi insan tanımadım.geneli böylemidir ? bilemem.

neyse böyle konularla ugrasmak yersiz.tavsiyem, uzatırsanız ceza alırsınız :oke:

• Beğen
CoDeYs

CoDeYs

Üye
yaşadığım yerde çok kürt gördüm ağızlarından çok şey duydum.1 tane bile arkadas olabilecek bi insan tanımadım.geneli böylemidir ? bilemem.

neyse böyle konularla ugrasmak yersiz.tavsiyem, uzatırsanız ceza alırsınız :oke:
bende türk ortamında çalişiyorum arkadaşlarım var türk te kürtte arapta almanyadan da tanıdıklarım var kürt olmayan ama tek ayrımcılık yapan ve diger bir ırkı kötüleyen tekbir toplum var oda türk toplumu ve şekilde görüldügü gibi bir iki kişinin yaptıgı hatayı yada senın soylemın ne kadar dogru .herkeze mal edemssin onuda bilmen gerekir
ceza alalım sınırsız ban ne degişcek sankı cok şey kaybetcem sanki ! merak etme bir insan dogruysa haddini gerçek zahiride bilirse hiç bir şey olmaz

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Türk Devletine yan gözle bakana KARDEŞ denmez ! bunu kafanıza sokun !

• Beğen
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ayrımcılık yapanada insan denmez bunu unutmayın !!!

arkadaşım safmısın nesin ? Resmi bayramlarımızda hep olay çıkarıp duruyorsunuz.adam olun ayırmayalım bu kadar basit.kapiş ?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
arkadaşım safmısın nesin ? Resmi bayramlarımızda hep olay çıkarıp duruyorsunuz.adam olun ayırmayalım bu kadar basit.kapiş ?

saflık herzman daha iyidir kırlenmiş bir gencin aklından daha iyidir.
ve resmi bayramlarda olay cıkaranlar git konuş herkezi aynı kefeye sokamssın olay cıkaranların arasında türkünde oldugu kaç sefer soylendi bilmiyorsan susarsın ! olay çıkaran 1000 kişi ama sen gidipte bütün kürtler olay çıkarıyor diyemessiin halada anlamıyrsan ben cevap atmıcam admınler daha anlaşılır cevap atarlar herkez için
adamlık senın dediginle uyuşmuyor kendine ilk bak dediginie

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt