Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kocası kandilde olan pkk yandaşlarını meclise sokan sizsniz oglum.sonra hepsini aynı kefeye koyma diyorsn.

----------Eklendi @ 20:31:28 ---------- Yazıldı @ 20:31:13 ----------

bas git başımdan belanı allahtan bul

• Beğen
Tepkiler: McMelankolik

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Konu kilit!:bann:

Εthnic

Εthnic

Üye
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Bi silah düşün silah tek başına zararsızdır taki tetine basıldığı zamana kadar gerekli yerlere gerekli terimleri siz koyarsınız.

greenmile

greenmile

Üye
ülkemizdeki kürt vatandaşlarımız terör örgütünü dışlasalar bu ülkede hep beraber gül gibi yaşarız ancak temel olay şu terör örgütünü istiyor muyuz istemiyor muyuz istiyoruz diyenle kardeş olunmaz maalesef

Master_sezer

Master_sezer

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;3464352' Alıntı:
arkadasim nedir bu kürtlerle alip veremedigin.. ikide bir provakatif konular acip insanlari germe...

alıp veeremedim kürtlerin durumu malum :D :d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::heyo:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ülkemizdeki kürt vatandaşlarımız terör örgütünü dışlasalar bu ülkede hep beraber gül gibi yaşarız ancak temel olay şu terör örgütünü istiyor muyuz istemiyor muyuz istiyoruz diyenle kardeş olunmaz maalesef

olayın bilincinde olan insanlar görmek güzel...

bizm hollandada milletvekillerimiz var avusturyada belediye baskanlarımız var.ama hiçbiri eylem yapmıyor polise tokat atmıyor.

önbce neyi savundugunuza bi dönün bakın.

greenmile

greenmile

Üye
ben şuna da karşıyım bu ülke de pek çok etnik köken var lazı çerkezi manavı macırı o su bu su şimdi hepsine ayrı milli pencereden mi bakmalıyız? Biri çıkı söylesin saf Türk nasıl oluyor?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Böyle bir yasak getirmemiz kesinlikle sözkonusu değil. Bildiğiniz gibi, forumda Türkçe dışındaki dillerde mesaj yazmak / konu açmak yasak. Bu yasağın amacı, yabancı dil kullanıldığında üyeler arasında yaşanan iletişim sıkıntısını çözmek. Herhangi bir etnik kökeni, siyasal grubu veya düşünceyi reddetme girişimi değil.

Konuda Kürt kökenini aşağılayan mesajlara yer verilmiş, ayıptır yahu. Yüzyıllardır dip dibe yaşıyoruz. Kabul etseniz de etmeseniz de varlar ve saygı duymak zorundasınız. Siyasal düşünceleri şu durumda bizi ilgilendirmiyor. Burası her görüşten insana açık bir ortam, zira burası ideolojik görüşlerin dövüştürüldüğü bir ortam değil; paylaşımın, arkadaşlığın yaşandığı bir ortam. Anlatamadığımız bu. Amacımız da bu zaten.

Tartışma çıkartan mesajları yazanlar, aşağılamaya niyetlenenler cezalandırılmıştır.

Konuda kişisellik seziyorum. Benimle bir derdiniz varsa, elle tutulur bir sebeple üzerime gelmenizi öneririm.

Ha bu arada, meraklısına söyleyim; Kürt değilim. Kullanıcı adım Kürtçe olabilir, ama bu Kürt olduğum anlamına gelmediği gibi, Kürt olsam bile bundan rencide olacak değilim.

Anlaşılmıştır umarım, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, rsm39, ALPARS™ ve 4 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt