Dini,Milli ve kişişel değerlerimize zararı olmadığı sürece sakıncası yok.Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın Lütfen Admin Sende Hsn dnz
Not: CHavrash Konuyu Kilitleme![]()

ALPARS™;3463951' Alıntı:
Dini,Milli ve kişişel değerlerimize zararı olmadığı sürece sakıncası yok.
Senin bu mantığınla yabancı üye isimleride kaldırılmalı.![]()

Forumda Kürtçe Nickler KAldırılsın Lütfen Admin Sende Hsn dnz
Not: CHavrash Konuyu Kilitle![]()

konu yanliş yere gitmıyor hepimiz 2 insadan mevcut degilmiyız e ne demek oluyor bu ?konu yanlış yerlere gidiyor.
ayrıca Türk-kürt kardes degildir bunu neye baglayarak söylüosnz anlamıyorum
konu yanliş yere gitmıyor hepimiz 2 insadan mevcut degilmiyız e ne demek oluyor bu ?
bunlar işin edebiyat yanı.
konu yanlış yerlere gidiyor.
ayrıca Türk-kürt kardes degildir bunu neye baglayarak söylüosnz anlamıyorum

sana şiir okumadım destan yazmadım gerçegi soyledim edebiytla ilişkisi alakası hiç yok sen edebiyat anlayaşını gözden geçir bence

bende türk ortamında çalişiyorum arkadaşlarım var türk te kürtte arapta almanyadan da tanıdıklarım var kürt olmayan ama tek ayrımcılık yapan ve diger bir ırkı kötüleyen tekbir toplum var oda türk toplumu ve şekilde görüldügü gibi bir iki kişinin yaptıgı hatayı yada senın soylemın ne kadar dogru .herkeze mal edemssin onuda bilmen gerekiryaşadığım yerde çok kürt gördüm ağızlarından çok şey duydum.1 tane bile arkadas olabilecek bi insan tanımadım.geneli böylemidir ? bilemem.
neyse böyle konularla ugrasmak yersiz.tavsiyem, uzatırsanız ceza alırsınız![]()
Türk Devletine yan gözle bakana KARDEŞ denmez ! bunu kafanıza sokun !
ayrımcılık yapanada insan denmez bunu unutmayın !!!
arkadaşım safmısın nesin ? Resmi bayramlarımızda hep olay çıkarıp duruyorsunuz.adam olun ayırmayalım bu kadar basit.kapiş ?