Amaru Shady
Üye
Sen git bir dışarı çık hava al forumlarda kız arayan barzolara dönmeyelim![]()
ciddi değiliz sanıyordum

Sen git bir dışarı çık hava al forumlarda kız arayan barzolara dönmeyelim![]()

ciddi değiliz sanıyordum![]()
Bende o yorumu ciddi yapmamıştım zaten -.-

Tek sıra olun üye seçmeleri var,elimi yalayıp bir üyenin saçını ellerimle düzelticem,yana ayırrım yada arkaya toplarım![]()
Annem bana küçükken çok yaparmış saçlar kıvırcık olduğundan saçımı ıslatıp ıslatıp yana tararmış.Neredeyse bütün fotoğraflarımda saçlar inek yalamış gibi insanlar saçın bir anda nasıl kıvırcık oldu diyorlar -.-
devam edelim o zaman![]()

Toplarım kardeşim tarak kullanmadan kendi elimleBenimkini arkaya toplar mısın![]()

Kutu süt almam lazım ozaman,onu sürersem daha iyi şekile girer
İnek yalamış gibide yapar mısınAnnem bana küçükken çok yaparmış saçlar kıvırcık olduğundan saçımı ıslatıp ıslatıp yana tararmış.Neredeyse bütün fotoğraflarımda saçlar inek yalamış gibi insanlar saçın bir anda nasıl kıvırcık oldu diyorlar -.-

saçımı kestirdim sadece kulağı birazcık kapatıyo
hani duyma organımız 2 tane var içindede bir delik parmağını sokarsan pislik çıkıyo
kulak mı? O da ne?

Pastırma yan etki gösterdi heralde
hani duyma organımız 2 tane var içindede bir delik parmağını sokarsan pislik çıkıyo![]()

çemenden oldu bide çemenli pastırma yok banaPastırma yan etki gösterdi heralde![]()

10 gün boyunca doğal bir kokun olucak artık
çemenden oldu bide çemenli pastırma yok bana![]()

yok böyle olmaz kar olmasına rağmen kendimi denize atıcam10 gün boyunca doğal bir kokun olucak artık![]()

Kar toplayıp üstüne meyve suyu dök belki o keser
yok böyle olmaz kar olmasına rağmen kendimi denize atıcam![]()

vakit yok kuzenimin asistanı gelmemiş bi çocuğun diş telini sökücemKar toplayıp üstüne meyve suyu dök belki o keser![]()
Acı içinde kıvrandıracan çocuğu da abi sen müzisyenmisin yoksa mimar mı
vakit yok kuzenimin asistanı gelmemiş bi çocuğun diş telini sökücem

ikiside ama müzisyenliği bırakcam ama hobi olarak duracak bi yerde kuzenim anlattı model üzerinde ağızdan tel çıkardım acı bile çekmicekmişAcı içinde kıvrandıracan çocuğu da abi sen müzisyenmisin yoksa mimar mı![]()