forumda hep 5800 fw leri editleniyor içeri<<

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
forumda hep 5800 fw leri editleniyor içeri<<
beyler forumda hep 5800 fw leri editlerniyor niye 5530 editlenmiyor.diğer yabancı forumlarda hemen hemen her 9.4 telefonu editleriyor benim isteğim önceliği göresellik olan bi fw editler misiniz hacklı,ev i8910 ev ekranlı bir fw lütfen forumda ileri gelenler ilgilensin :islik

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800 kullanan çoğunlukta olduğundan hatta 5800 dan başka tlfn kullanan az olduğundan normal.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
burdan 5530 rm-504 için c6 fw si indir çalışıyormuş.sitede nasıl yükleneceği anlatılıyor.jafla atarsın.

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
    Konu Sahibi
c6 fw yüklü zaten ama ben türk yapımı istiyorum fw ye tr dil ettegre etmeyi de biliyorum ama fw editlemek beni aşıyor zamnın olsa yapardım ama yok ayrıca yabancı sitelerde var ama hepsi çok sade ve i8910 ev ekranı yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
orasını bilemem 5530 kullanan çok az o yüzden fazla ilgilenen olmuyor.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
c6 fw yüklü zaten ama ben türk yapımı istiyorum fw ye tr dil ettegre etmeyi de biliyorum ama fw editlemek beni aşıyor zamnın olsa yapardım ama yok ayrıca yabancı sitelerde var ama hepsi çok sade ve i8910 ev ekranı yok

c6 da ev ekranı sadece kendi orjinali var.başka yükleyemiyorsun.kendi orjinal fw ni bul editle zor bişy değil.anlatımlar var forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt