Forumda af mı çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Forumda af mı çıktı
Banlıların banı açılmış :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Genel bir af yok.
Cezası biten bir üye olabilir veya yönetim kararıyla ısrarlı talebi nedeniyse cezası kaldırılan arkadaşlar olabilir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Israrlı talep ban açılması için yeterli mi?
Eğer öyleyse üyeleri banlamak yerine süreli uzaklaştırma yolunu seçmelisiniz.
@Ozan

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Ozan

Ozan

Admin
Israrlı talep ban açılması için yeterli mi?
Eğer öyleyse üyeleri banlamak yerine süreli uzaklaştırma yolunu seçmelisiniz.
@Ozan
Israrlı talepten kastım, ısrarlı özür. Banlanma nedenine bakılarak, yönetimle ortak müzakere yapılarak yeni tasarımın verdiği sıcaklık ve enerjiyle de böyle birşey yaptık birkaç üyeye. Normalde bu heyecanla genel bir af çıkartalım da diyebilirdik ancak öyle birşey düşünmeyiz.

Şunu da belirtmeliyim, her talebi ortak bir müzakereye bile sokmayız. Sadece 30 puanı birikerek, uygunsuz birkaç konuşma yada reklam gibi nedenlerden cezaları tartışmaya açıyoruz. Yöneticilere küfür eden üyeler zaten böyle bir talepte dahi bulunmuyor açıkcası, bulunsa da neticesi olumlu olmaz.

Amacımız forumdaki huzuru, rahatlığı ve aktifliği sağlamak. Banlamayı da ban çözmeyi de buna göre sağlamaya çalışıyoruz bundan şüpheniz olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla Öyle Bişey Olsa Forumda DUrulmaz Arada Bazıları Çıkıyor İnsanın Tansiyonunu Çıkartıyorlar Zaten :stres: Dikkatımı Çekiyorda Zaten Yarısı Sahte Hesap Adamlar Açıyor Reklam Paylaşıyor Açıyor Virüs Paylaşıyor :kotu:

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Valla Öyle Bişey Olsa Forumda DUrulmaz Arada Bazıları Çıkıyor İnsanın Tansiyonunu Çıkartıyorlar Zaten :stres: Dikkatımı Çekiyorda Zaten Yarısı Sahte Hesap Adamlar Açıyor Reklam Paylaşıyor Açıyor Virüs Paylaşıyor :kotu:
bahsettiğiniz şeyleri ısrarla yapan kişiler varsa şikayet edebilirsiniz:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Bence kötü yaptınız banları açarak

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Bence kötü yaptınız banları açarak

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genel bir af olmadığı söylendi konuda değerlendirme yapılarak birkaç kişinin banı açılmış olabilir:)

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
İşte bende o birkaç kişinin açılan banı için dedim :)
anladım,yönetimce değerlenedirilmeden ban açılmaz herkese de olumlu sonuç çıkmaz yine huzuru bozarsa cezasını yine alacaktır:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
üyenin profilindeki şikayet linkini kullanarak,adminlere özel mesaj atarak veya en azından nickini etiketleyerek gözden kaçmamasını sağlayabilirsin:)
Elimden Geldiğince Yapıyorum Tşkler Umarım Faydası Olur :cigara:

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

Üst Alt