Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.

Bazı kişiler açtığım konuları kirletiyor ve buda tartışmaya sebep oluyor. ve konumda böylece kapanıyor. tamam abi senin düşüncen budur eyvallah. ama benimkine neden karışıyorsun ?

Kendi düşüncelerinizi yazmıyorsunuz, kendi düşüncelerini yazan insanları sürekli alıntı yapıp laf sayıyorsunuz.

Tepkiler: -efşan
Valla ben o sürekli ve sürekli birilerini alıntı yapıp, cevap olarak numaraları ile birlikte uzun uzun ayetler yazan (bir de üstüne copy-paste yapmadığını iddia ederler ki gören de o ayetleri ezbere yazdılar sanacak) kişilere dedim aslında, sana değil. Ha sen yapmıyorsan dert etme.

yanlış anlaşılma olmuş pardon (: yok öyle biri olmadığımı sanıyorum benim fikirlerime karışılmadığı sürece herkesin fikrine saygı duyarım.

ibrother

Üye

adam gibi ne diyeceksen yaz.

Kendisini öyle tatmin ediyordur. Dışarı da ezip,buralar da size çatıyordur. Dışarı da ezilip,bura da aslan oluyordur.

Metin MF

Üye
ya abi benim kızdığım 2 türlü insan var: birincisi araştırmadan, sorgulamadan körü körüne inanıp burada farklı görüşlere küfredenler, ikincisi ise inanmayıp, dine inananlara hakaret edenler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...