Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.

Bazı kişiler açtığım konuları kirletiyor ve buda tartışmaya sebep oluyor. ve konumda böylece kapanıyor. tamam abi senin düşüncen budur eyvallah. ama benimkine neden karışıyorsun ?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kendi düşüncelerinizi yazmıyorsunuz, kendi düşüncelerini yazan insanları sürekli alıntı yapıp laf sayıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Valla ben o sürekli ve sürekli birilerini alıntı yapıp, cevap olarak numaraları ile birlikte uzun uzun ayetler yazan (bir de üstüne copy-paste yapmadığını iddia ederler ki gören de o ayetleri ezbere yazdılar sanacak) kişilere dedim aslında, sana değil. Ha sen yapmıyorsan dert etme. :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Valla ben o sürekli ve sürekli birilerini alıntı yapıp, cevap olarak numaraları ile birlikte uzun uzun ayetler yazan (bir de üstüne copy-paste yapmadığını iddia ederler ki gören de o ayetleri ezbere yazdılar sanacak) kişilere dedim aslında, sana değil. Ha sen yapmıyorsan dert etme. :)

yanlış anlaşılma olmuş pardon (: yok öyle biri olmadığımı sanıyorum :ehe benim fikirlerime karışılmadığı sürece herkesin fikrine saygı duyarım.

ibrother

ibrother

Üye

adam gibi ne diyeceksen yaz.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Kendisini öyle tatmin ediyordur. Dışarı da ezip,buralar da size çatıyordur. Dışarı da ezilip,bura da aslan oluyordur.

Metin MF

Metin MF

Üye
ya abi benim kızdığım 2 türlü insan var: birincisi araştırmadan, sorgulamadan körü körüne inanıp burada farklı görüşlere küfredenler, ikincisi ise inanmayıp, dine inananlara hakaret edenler.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Metin MF

Metin MF

Üye

:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt