Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil
Üye
Foruma düşüncelerimizi bile yazamıyoruz.
Bazı kişiler açtığım konuları kirletiyor ve buda tartışmaya sebep oluyor. ve konumda böylece kapanıyor. tamam abi senin düşüncen budur eyvallah. ama benimkine neden karışıyorsun ?
ultrayer6
Üye
Kendi düşüncelerinizi yazmıyorsunuz, kendi düşüncelerini yazan insanları sürekli alıntı yapıp laf sayıyorsunuz.
Valla ben o sürekli ve sürekli birilerini alıntı yapıp, cevap olarak numaraları ile birlikte uzun uzun ayetler yazan (bir de üstüne copy-paste yapmadığını iddia ederler ki gören de o ayetleri ezbere yazdılar sanacak) kişilere dedim aslında, sana değil. Ha sen yapmıyorsan dert etme.
Valla ben o sürekli ve sürekli birilerini alıntı yapıp, cevap olarak numaraları ile birlikte uzun uzun ayetler yazan (bir de üstüne copy-paste yapmadığını iddia ederler ki gören de o ayetleri ezbere yazdılar sanacak) kişilere dedim aslında, sana değil. Ha sen yapmıyorsan dert etme.
Kendisini öyle tatmin ediyordur. Dışarı da ezip,buralar da size çatıyordur. Dışarı da ezilip,bura da aslan oluyordur.
Metin MF
Üye
ya abi benim kızdığım 2 türlü insan var: birincisi araştırmadan, sorgulamadan körü körüne inanıp burada farklı görüşlere küfredenler, ikincisi ise inanmayıp, dine inananlara hakaret edenler.