Foruma bu özellik gelse fena olmaz mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
1-3 mb arası dosya izni ideal

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
bencede 1 - 3 arası yeter :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Diyelim ki kötü birşey paylaştı eklentiden bu konu onaylanırken görülmeyecek mi ? Başka bir siteye upload etse bile konu onaylanırken görülüyor. Bence de gerekli birşey bu. Olsa çok güzel olur. @Süleyman'ın dediği gibi aktifliğe göre bu boyut artabilir.

tüm bölümlere açılan konular onaya düşmüyor. Dolayısı ile belli olmaz.

- - - Eklendi - - -

Mesela söyle bir uygulamada yapılabilir. Çoğu mybb forumlarında resim sitesi var. Yani www.site.com ise ayrı bir şekilde alt bir forum olarak resim.site.com hizmeti var. vbulletin de var mı bilmiyorum ama varsa böyle bir sistemde oluşturulabilir

umitgul18

umitgul18

Üye

tüm bölümlere açılan konular onaya düşmüyor. Dolayısı ile belli olmaz.

O bölümlerde şikayet edilir. Zaten onay sistemi olmayanlar bölümlerde üyeler şikayet et butonunu aktif kullanıyorlar.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
adminlerimiz gerekli bir açıklama yaparsalar iyi olur :)

umitgul18

umitgul18

Üye
Sonuç yok mu :hmmm

smh60

smh60

Üye
Güzel fikir :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
Bu zaten var ama herkesde yetkisi yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Katılmıyorum ve tahmin ediyorum ki yöneticiler de benimle aynı görüşte olacaklardır. Öreğin hızlıresim.com çok kullanışlı bir site. Orayı kullanabilirsiniz.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Katılmıyorum ve tahmin ediyorum ki yöneticiler de benimle aynı görüşte olacaklardır. Öreğin hızlıresim.com çok kullanışlı bir site. Orayı kullanabilirsiniz.

oğuzhan küçük resimleri ve küçük boyutlu dosyaları siteye eklemek varken kodla upjoadla niye uğraşalım ki? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt