Foruma bu özellik gelse fena olmaz mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Foruma bu özellik gelse fena olmaz mı?
bazı mybb tabanlı forumlarda eklenti ekleme özelliği var böyle birşey maxicep forumunda olsa fena olmazmı küçük boyutlu dosyaları resimleri upload derdi olmadan direk siteye eklesek buna bir sınır konsa mesala 3 mb boyutu altındaki küçük dosyaları direk siteye ekleyebilsek iyi olmaz mı ? :)

- - - Eklendi - - -

:)

hikmet366

hikmet366

Üye
zaten varkı

umitgul18

umitgul18

Üye
Eklenti yetkisi olmadan hiç eklenti ekleyenmiyor diye biliyorum ben. Sanırım Çağrı da bundan bahsediyor olmalı.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
aynen ümit bundan bahsediyorum direk yetki olmadan eklemek siteye özellikle symbian bölümlerinde :)

hikmet366

hikmet366

Üye
he o ozan abi paylaşımlarıni iyi bulur aktiflıgıne bakar ve anıl abımın verdıği linkten eklenti sahibi icın başvur ozan abi seni iyi bulursa eklenti yetkisini verecektir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
hikmet ben kendim için istemiyorum forum geneli için mybb mobil forumlarında konuyu açtığın zaman direk dosyaları siteye ekleme özelliği var maxicepte bu yok adminler eklenti veriyor bende diyorum ki mybbdeki gibi küçük boyutlu dosyaları adminler değilde direk biz belirli bir boyuttan sonrasını eklenti olarak ekleyebilelim siteye

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Resimleri falan demek istiyor mesela en fazla 1 mb olanlar olabilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri falan demek istiyor mesela en fazla 1 mb olanlar olabilir

aynen küçük boyutlu dosyaları diyorum adminler eklenti yapmasada biz direk siteye eklesek böyle bir özellik olsa mybbideki gibi 3mb olabilir farketmez jar oyunlarıda eklenti olarak ekleyelim

hikmet366

hikmet366

Üye
Hee Güzel olur aslında

ANIL

ANIL

Admin
Bence sistem yerinde. Kişi paylaşımlarıyla kendini öne çıkarırsa zaten bu yetkiyi hakeder. Diğer türlü herkes eklentiyi kullanmayacak sonuçta ve siteye uygunsuz içerikler eklenebilir arkadaşlar. Eklenti sınırı şuan 20 mb olması lazım :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bence sistem yerinde. Kişi paylaşımlarıyla kendini öne çıkarırsa zaten bu yetkiyi hakeder. Diğer türlü herkes eklentiyi kullanmayacak sonuçta ve siteye uygunsuz içerikler eklenebilir arkadaşlar. Eklenti sınırı şuan 20 mb olması lazım :oke:

ben sadece küçük boyutlu dosyaları için bu özellik eklebilir diye dedim yine eklenti sınırı olsun adminlerde uygunsuz şey paylaşırlarsa şikayet ederiz küçük boyutlu dosyaları upload derdiyle uğramadan direk siteye yükleyelim kullanıcı 5oo kb dosyayı götürüp mediafireye upload ediyor bu durum mobildekileri fazlasyla zorluyor :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Süleyman

Süleyman

Üye
Aslında arkadaşın dediği gibi bir sistem geliştirebilir. Yani eklenti yetkisine herkes sahip olabilir fakat ilk koşulda bu yetki 1-2 mb gibi boyutlarda olabilir. Daha sonra şimdi yetki verme kurallarında olduğu gibi aktifliğe göre bu boyut artabilir. Ama adminlerin eklenti yetkisini kaldırmasınında nedeni uygunsuz içeriklerin paylaşımıydı. Bu uygunsuz içerikler site eklentisi üzerinde olduğu zaman ayrı bir sıkıntı oluşturabilir. Dolayısıyla olmaz gibi düşünüyorum. Küçük boyutlar içinde konu sahibinin qfs.mobi yi kullanması önerebilirsiniz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Veya rutbeye gore de artabilir 100 mesajdan asagisi eklenti ekleyemez falan

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Aslında arkadaşın dediği gibi bir sistem geliştirebilir. Yani eklenti yetkisine herkes sahip olabilir fakat ilk koşulda bu yetki 1-2 mb gibi boyutlarda olabilir. Daha sonra şimdi yetki verme kurallarında olduğu gibi aktifliğe göre bu boyut artabilir. Ama adminlerin eklenti yetkisini kaldırmasınında nedeni uygunsuz içeriklerin paylaşımıydı. Bu uygunsuz içerikler site eklentisi üzerinde olduğu zaman ayrı bir sıkıntı oluşturabilir. Dolayısıyla olmaz gibi düşünüyorum. Küçük boyutlar içinde konu sahibinin qfs.mobi yi kullanması önerebilirsiniz. :oke:

hangi birine anlatacan gidip geri sayımlı sitelere bile upload eden var kötü kullanım olursa şikayet ederiz :D

- - - Eklendi - - -

bence bu özellik iyi olur hiç uğraşmaya değmez küçük boyutlu dosyalar için direk siteye yükleriz belli bir sınırlama olarak :)

marist

marist

Üye
Güzel fikir ama forum düzeni açısından iyi olmaz. Ozan abi görünce gerekli açıklamayı yapar.

• Beğen
Tepkiler: 47MaDo47
Süleyman

Süleyman

Üye

hangi birine anlatacan gidip geri sayımlı sitelere bile upload eden var kötü kullanım olursa şikayet ederiz :D

- - - Eklendi - - -

bence bu özellik iyi olur hiç uğraşmaya değmez küçük boyutlu dosyalar için direk siteye yükleriz belli bir sınırlama olarak :)
Yani haklısın düşününce mantıklı geliyor ama yönetiminde eklentiyi seçici üyelere vermesinin bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
Artık bir açıklama yaparlar :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoruz açıklamayı :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
umitgul18

umitgul18

Üye
Diyelim ki kötü birşey paylaştı eklentiden bu konu onaylanırken görülmeyecek mi ? Başka bir siteye upload etse bile konu onaylanırken görülüyor. Bence de gerekli birşey bu. Olsa çok güzel olur. @Süleyman'ın dediği gibi aktifliğe göre bu boyut artabilir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ben sadece küçük boyutlu dosyaları için bu özellik eklebilir diye dedim yine eklenti sınırı olsun adminlerde uygunsuz şey paylaşırlarsa şikayet ederiz küçük boyutlu dosyaları upload derdiyle uğramadan direk siteye yükleyelim kullanıcı 5oo kb dosyayı götürüp mediafireye
upload ediyor bu durum mobildekileri fazlasyla zorluyor
:)
Bu konuda haklısın olması gereken bişey ben bir konu açacaksam niye upload sitelerinde img video kodlarıyla ugraşayım ki kbu şekilde konu açmak ölüm gelir adama uğraşmaz.
evet mybb sitelerde bunlara gerek yok upload'mış kod'muş gerek kalmıyor.
Eklenti boyutuna gelirsek 500kb'yı geçmemeli geçince temayı bozar upload edilen konulara bakın anlarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt