CanceR Üye Negative' Alıntı: İlerde suistimal edilebileceğini düşündüm Genişletmek için tıkla ... hım annadım bugün çok uğraştım flaş eklemek içinde o yüzden sordum
Negative' Alıntı: İlerde suistimal edilebileceğini düşündüm Genişletmek için tıkla ... hım annadım bugün çok uğraştım flaş eklemek içinde o yüzden sordum
ycg35 Üye az önce forumda ufak bir hata dikkatimi çekti resim koyuyorum resimde altı çizili yerde ikileme olmuş forumun görüntüsünü bozmasın diye düzeltilmeli Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
az önce forumda ufak bir hata dikkatimi çekti resim koyuyorum resimde altı çizili yerde ikileme olmuş forumun görüntüsünü bozmasın diye düzeltilmeli
Ozan Admin Konu Sahibi Bu görüntüyü nerede gördünüz normal şartlarda mümkün değil çünkü, birkaç Mayıs ayına baktım sorun yok görünüyor. Tam link verirseniz birde ben bakayım
Bu görüntüyü nerede gördünüz normal şartlarda mümkün değil çünkü, birkaç Mayıs ayına baktım sorun yok görünüyor. Tam link verirseniz birde ben bakayım
canturgay Üye Negative' Alıntı: Bu görüntüyü nerede gördünüz normal şartlarda mümkün değil çünkü, birkaç Mayıs ayına baktım sorun yok görünüyor. Tam link verirseniz birde ben bakayım Genişletmek için tıkla ... süperismail http://www.maxicep.com/uyeler/uye-299896/superismail/ İsim: İSMAİL Şehir: YAVUZTÜRK Üyelik: Mayisis 2008 _CoMPuTeRoRiST_ http://www.maxicep.com/uyeler/uye-14857/_computerorist_/ İsim: Selman TE Şehir: Aslantepe... (: Üyelik: Mayisis 2005 bunlar var mesela...
Negative' Alıntı: Bu görüntüyü nerede gördünüz normal şartlarda mümkün değil çünkü, birkaç Mayıs ayına baktım sorun yok görünüyor. Tam link verirseniz birde ben bakayım Genişletmek için tıkla ... süperismail http://www.maxicep.com/uyeler/uye-299896/superismail/ İsim: İSMAİL Şehir: YAVUZTÜRK Üyelik: Mayisis 2008 _CoMPuTeRoRiST_ http://www.maxicep.com/uyeler/uye-14857/_computerorist_/ İsim: Selman TE Şehir: Aslantepe... (: Üyelik: Mayisis 2005 bunlar var mesela...
ycg35 Üye canturgay resim koyduğun içn saol bn kendi konularımdan birinde rast geldim böyle bir duruma kimilerinde mayısıs kimilerinde mayisis yazıyor bi garip valla forumun tr dil editlemesinden kaynaklanmış olabilir muhtemelen..
canturgay resim koyduğun içn saol bn kendi konularımdan birinde rast geldim böyle bir duruma kimilerinde mayısıs kimilerinde mayisis yazıyor bi garip valla forumun tr dil editlemesinden kaynaklanmış olabilir muhtemelen..
Ozan Admin Konu Sahibi Albümlerde, resimleri artık çok daha kolay ve galeri havasında ( facebook, milliyet galeri albümleri tarzı ) gezebileceksiniz. Resmin üzerine fare ile tıkladığınızda, bir sonraki resim gelecektir Sonraki - Önceki butonu ile uraşmanıza gerek kalmıyor
Albümlerde, resimleri artık çok daha kolay ve galeri havasında ( facebook, milliyet galeri albümleri tarzı ) gezebileceksiniz. Resmin üzerine fare ile tıkladığınızda, bir sonraki resim gelecektir Sonraki - Önceki butonu ile uraşmanıza gerek kalmıyor
Ozan Admin Konu Sahibi Bazı üyelerde, çerez problemi şikayeti vardı. Giriş yapıldığı halde tekrar giriş istiyordu ara ara. Şimdi bu soruna baktım ve birşeyler yaptım düzelmiş olması gerekiyor Bilginize.
Bazı üyelerde, çerez problemi şikayeti vardı. Giriş yapıldığı halde tekrar giriş istiyordu ara ara. Şimdi bu soruna baktım ve birşeyler yaptım düzelmiş olması gerekiyor Bilginize.
canturgay Üye spor bölümü de ayrılmış daha güzel olmuş .. konuyla pek alakası yok ama bi yerde söylemek istedimm..
Ozan Admin Konu Sahibi Evet güzel oldu Ayrıca, sitenin en üstündeki navigasyon çubuğunu alta da ekledim. MaxiCep.Com > MaxiCep Genel > Site Hakkında Forum Yazılımı Sürümü Güncellenmiştir. Farkettiğiniz Hataları Bildirin Lütfen Gibi..
Evet güzel oldu Ayrıca, sitenin en üstündeki navigasyon çubuğunu alta da ekledim. MaxiCep.Com > MaxiCep Genel > Site Hakkında Forum Yazılımı Sürümü Güncellenmiştir. Farkettiğiniz Hataları Bildirin Lütfen Gibi..
canturgay Üye o da güzell olmuşş.. bir de sosyal gruplardan girilince görülen mesaj sayısı. profil ayarlarından girilince görülen mesaj sayısı.. arada epey fark var...
o da güzell olmuşş.. bir de sosyal gruplardan girilince görülen mesaj sayısı. profil ayarlarından girilince görülen mesaj sayısı.. arada epey fark var...
Ozan Admin Konu Sahibi Yeni bir özellik, ancak sorunları var. Şimdilik göz altına alıyorum Bİldirim için teşekkürler
mservank Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız anlaşıldığı gibi bloglara girip çıktıktan sonra profilimde böyle çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız anlaşıldığı gibi bloglara girip çıktıktan sonra profilimde böyle çıktı
Ozan Admin Konu Sahibi Yine Güncelledik, birkaç gözle görülen bug lar da düzelmiş oldu Sorun görürseniz bildirmekten çekinmeyin lütfen
Yine Güncelledik, birkaç gözle görülen bug lar da düzelmiş oldu Sorun görürseniz bildirmekten çekinmeyin lütfen