Forum ve Kategorilerdeki Değişimler ve Tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Dosya yöneticisi alımı vardı bir ara
ne oldu o başvurmuştum ama
ses seda çıkmadı
gerçi uzun bir süre siteye girmemiştim ama :cool
Site kapanınca herşey başa döndü. Şuan tekrardan alımlar var. Forumda yönetici başvurusu yerinden tekrar başvurabilirsin. :spr

Ozan

Ozan

Admin
Başvurular tek tek incelenmişti, aktif olduktan sonra görevlendirilmemeniz için bi sebep yok.

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Stilimizde değişiklik yaptık : eskiden soldan sağa doğru bloklar renk değişiyordu şimdi her satırda bir açık bir de koyu renkte görünüyor , bunu ana forum sayfasında - forum listesinde - üye listesinde görebilirsiniz.

Ayrıca her konunuz altında sonraki ve önceki konu yazan yerlerde artık konu isimleri yazıyor.

Saygılar.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
1. You must enter at least one tag to post this thread

bu ne demek sürekli bu çıkıyor konu açamıyorum

Ozan

Ozan

Admin
Evet maalesef ufak bir hata olusmus düzelttim hemen teşekkürler.

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Çok reklam var.
İndirin az birşey.. Mezara mı götüreceksin o kadar parayı :)

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Çok reklam var.
İndirin az birşey.. Mezara mı götüreceksin o kadar parayı :)

Ne kadar kazanıldığını nasıl biliyor musunuz ki,
hatta reklamla doldursak bu tür reklamlarla kazanılacak çok fazla değildir.
Sunucu ücretlerini karşılıyor kazanç o kadar cebe giren yok, bizzat ben de şahidim.

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Bende inandım :)
Biliyorum ne kadar kazanıldığını. Camii'deki dilenci sizden daha çok kazanıyor :):ıslık

Ozan

Ozan

Admin
Kazandıgımız para sadece host parasını karsılıyor
Yahoo gibi bir şirketin bünyesinde sorunsuz bulunmak kolay degil

Domain parası ise bir kısmı cebimizden çıkıyor şu an 10 yıllık uzatmayı düşünüyoruz fiyatlardan haberiniz var sanırım.

Ayrıca vbulletin yıllık lisansı da cabası ( Bu sene 160 dolar ödendi )
Bu da cebimizden çıkan ayrı bir paraydı

Ama lafını yapmıyoruz, yaptırtılıyoruz.

POWER

POWER

Üye
Dostum biliyorum çok çalışıyorsunuz çok emek war herşey için sağolun :alkis

Ozan

Ozan

Admin
Selam Forum, :sn:
Forum kategorilerinde eklemeler ve bazı düzenlemeler yapıldı

Eklemeler
-İslami Yaşam ana kategorisi ve alt kategorileri eklendi
(konu dısı kategorisinin bir altı )

-Biyografi kategorisi konu dışı ana kategorisine , alt bölüm olarak eklendi. Ünlü kisilerin biyografilerini okumak güzeldir; kimi zaman onların yaşamları, okuyan insanlara yol gösterici durumda olmuştur.

Düzenlemeler
-Gsm operatorleri haberleri ile daha yakından ilgilenicez ve daha aktif olucak , bu konuyu düzenleyip site ana sayfa haberleri bölümünün hemen altına taşıdık.
-Bazı forumların açıklamaları düzenlendi, uyarılar eklendi
-Bazı forumlar alt kategorilere ayrıldı ( Aktarım işlemi gerçekleşirse videolar ve melodileri bölmeyi düşünüyoruz uzantı türüne göre )
-Diğer mobil cihazlar konusundan Samsung çıkarılarak, ana kategori oldu ve Sony Ericsson forumunun üstüne geçti.

Yakın zamanda daha geniş yelpazede ve daha yararlı forum düzenlemeleri de yapabiliriz. Görüş ve önerilerinizi belirtebilirsiniz onları da değerlendiririz.

*İslami yaşam kategorisi için uzun zamandır açılsın/açılmasın tartısmaları yapıyorduk en sonunda yönetim olarak hemfikir olduk . Bu sekilde bilmenizi isteriz

** Her forum kategorisi ile ilgilenebilecek, aktif üyelerimizden moderatorler seçebiliriz. İlgilenecegi bölümde daha da verimli olmaları beklentimiz olacaktır. Ancak bu arkadaslar, yeni üyelerden olmayıp, sitede uzun zaman aktiflik yaratmıs kisilerden olacaktır diyebilirim.

İyi Akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt