Forum ve Kategorilerdeki Değişimler ve Tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Forum ve Kategorilerdeki Değişimler ve Tavsiyeleriniz
Büyümekte olan sitemizeki içeriğe ve konulara erişim kolaylığı sağlamak amacıyla bazı değişimler yaptık. Symbian ve Mobil Multimedia Kategorileri oluşturuldu yeni alt forumlar eklendi.

Sizlerin gördüğü , göze hoş gelmeyen ayrıntı ve eklemeler varsa belirtin lütfen, forumumuzu ona göre şekillendirelim.

jöly

Üye
araya reklamları kim koydu???ve niye koydu????:(

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
reklam iyidir, tıklayın gayri :ehe

Ozan

Ozan

Admin
evet destek için tıklayın lütfen :)
ufak bi reklam herkes günde 3 kere tıklasa hiçbi giderimiz olmaz maddi olarak.

perfectlover

Üye
Reklam olayı şaşırttı bizleri. Başka yerlerde görüyorduk ama Maxi'de alışık değiliz. Destek olunacaksa günde 55 kere tıklarım ben.

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
Başlığı kategoriler ve forumlardaki düzenlemeler ve yorumlarınızı görmek için açmıştık , yanıtlarınız bu doğrultuda olursa sevinirim.

reklam olayı ise sitemizin devamlılığı ve daha iyi hizmet için kaçınılmaz bir olay. destek için tıklayalım. :spr

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
evet destek için tıklayın lütfen :)
ufak bi reklam herkes günde 3 kere tıklasa hiçbi giderimiz olmaz maddi olarak.
Reklamlar iyi olmuş fakat üzerine tıkladığımızda aynı pencerede açılıyor ve geri maxiye dönüş yapılamıyor. Farklı bir pencerede açılsa daha çok reklamlara tıklama olur hem bulunduğumuz maxicep penceresinide kaybetmemiş oluruz. Kolay gelsin :spr Birde ben bu reklamlardan bişey anlamadım ingilizce sayfalar açılıyor biraz daha dikkat çekici reklam alınmalı.

Ayrıca yeni düzen güzel olmuş ama biraz karmaşık dizilmiş gibi geldi bana mesela s60 uygulamalardan sonra s90 uygulamalar geliyor daha sonra s60 tema geliyor. Önce s60 ile ilgili her şey verildikten sonra s90 a geçilse daha iyi olacak bu sayede gözden kaçmamış olur ve içerik dağılmasıda olmaz. Tekrardan kolay gelsin ...:spr

Exalans

Exalans

Üye
reklam hoş olmuş siteye destek olur tabi bedava melodiye inanıp kontör kaybetmeyelim

Ozan

Ozan

Admin
Reklamlar iyi olmuş fakat üzerine tıkladığımızda aynı pencerede açılıyor ve geri maxiye dönüş yapılamıyor. Farklı bir pencerede açılsa daha çok reklamlara tıklama olur hem bulunduğumuz maxicep penceresinide kaybetmemiş oluruz. Kolay gelsin :spr Birde ben bu reklamlardan bişey anlamadım ingilizce sayfalar açılıyor biraz daha dikkat çekici reklam alınmalı.

Ayrıca yeni düzen güzel olmuş ama biraz karmaşık dizilmiş gibi geldi bana mesela s60 uygulamalardan sonra s90 uygulamalar geliyor daha sonra s60 tema geliyor. Önce s60 ile ilgili her şey verildikten sonra s90 a geçilse daha iyi olacak bu sayede gözden kaçmamış olur ve içerik dağılmasıda olmaz. Tekrardan kolay gelsin ...:spr
yeni pencerede açılır hale getirmek yasak reklam hizmetinde. Bu yönde bir özellik var ve onu kullanabiliriz. Ben şahsen mesaj yazdıgım konuyu kapatmadan sonra üste çıkıp reklama tıklıyorum sayfası açılıyor öyle pencereyi kapatıyorum . Bi zararı olmuyor.

Yeni düzen daha yerine tam oturmadı görüşlerinizle biraz daha geliştiricez.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
ok ben üzerine farenin tekerleği ile tıklıyorum farklı pencerede açılıyor :ehe

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
konu açarken veya cevap verirken resim uplad edebileceğimiz link verilse olmaz mı?

Exalans

Exalans

Üye
konu açarken veya cevap verirken resim uplad edebileceğimiz link verilse olmaz mı?
imageshack veya resimload
yabide arkadaşlar dosyalar kısmına tıkladığımızda hata veriyor onun yerinde forum içinden dolaşıyoruz bu düzeltilirse daha hoş olmazmı

Exalans

Exalans

Üye
bu arada dostum bizim sildiğim taşıdığımız konular hala yerlerinde taşındı silindi olarak izi kalıyor bunlar içinde bişeyler yapabilirmiyiz

perfectlover

Üye
Ooo ne istekler varmış öyle ya. Bir dokun bin ah işit olmuş.
1. Yeni pencerede reklamın açılması seçeneği iyi bir seçim olmaz. Neden derseniz pek çoğumuz bir şekilde (ya anti-virüs programlarının eklentileri olarak ,ya casus yazılım temizleyicilerin bir özelliği olarak ya daha başka bir toolbardan dolayı) "popup stopper" kullanıyoruz. Bu durumda reklam amacına ulaşamayacaktır.
2. Psko bu konuyu zaten biliyor. Ücretsiz olarak pek çok site var resim upload edebileceğimiz.
3. Olarak Exelans'ın dediği gibi forumda özellikle de geçmiş sayfalarda "silinen" mesajların "Silindi" uyarısı duruyor. Taşınan mesajların uyarısı kalsın zaten ancak silinen mesajların "Silindi" uyarısının orada durmasına gerçekten gerek yok.
Herşey daha iyi bir Maxi için.

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
bu arada dostum bizim sildiğim taşıdığımız konular hala yerlerinde taşındı silindi olarak izi kalıyor bunlar içinde bişeyler yapabilirmiyiz

bu konuda yapılabilecek bişey yok 2000 konu taşındı hepsini düzenleyemeyiz.

resim upload olayını belki yakında yapabiliriz.

forumlar konusunda bazı dünlemeler yaptım Kimyager'in tavsiyeleri doğrultusunda daha düzgün oldu.
Yapıcı önerilerinizi bekliyoruz.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bi ara chat vardı çok olduk ama
içimde kalmasın söyliğim dedim
tekrardan açmabilirmisiniz :cool

Ozan

Ozan

Admin
Ooo ne istekler varmış öyle ya. Bir dokun bin ah işit olmuş.
1. Yeni pencerede reklamın açılması seçeneği iyi bir seçim olmaz. Neden derseniz pek çoğumuz bir şekilde (ya anti-virüs programlarının eklentileri olarak ,ya casus yazılım temizleyicilerin bir özelliği olarak ya daha başka bir toolbardan dolayı) "popup stopper" kullanıyoruz. Bu durumda reklam amacına ulaşamayacaktır.
2. Psko bu konuyu zaten biliyor. Ücretsiz olarak pek çok site var resim upload edebileceğimiz.
3. Olarak Exelans'ın dediği gibi forumda özellikle de geçmiş sayfalarda "silinen" mesajların "Silindi" uyarısı duruyor. Taşınan mesajların uyarısı kalsın zaten ancak silinen mesajların "Silindi" uyarısının orada durmasına gerçekten gerek yok.
Herşey daha iyi bir Maxi için.
silinen mesajları adminler kalıcı olarak izlerini silebilir bunun için eğer rahatsızlık verecek yada hoş görünmeyecek düzeyde silindi yazısı içeren konu yada mesaj varsa bana bildirebilirsiniz kalıcı olarak silelim .

Ozan

Ozan

Admin
kategoriler daha düzenli hala getirildi.
dosya yöneticilerin yeni alanlarda yetkileri verildi .

BOSCH

BOSCH

Üye
Dosya yöneticisi alımı vardı bir ara
ne oldu o başvurmuştum ama
ses seda çıkmadı
gerçi uzun bir süre siteye girmemiştim ama :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt