bence böyle daha ıyıArt arda yazılan mesajlar birleşecek mi![]()
valla bisi kalmadı desek yeri %99 çevrildi heraldeTamamdır şimdilik güzel gidiyoruz![]()
cok bos duruyor dıger taraflar yada maxıcep yazısını alt tarafa alsanız ,Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ust tarafta maxıcep yazan yerin arka tarafını alt bar gıbı siyah yapsak daha güzel olur gibi duruyor
Boş duruyorsa yanına reklam koyarızcok bos duruyor dıger taraflar yada maxıcep yazısını alt tarafa alsanız ,
yada maxıcep yazısını orta tarafa alsanız denemekten zarar gelmez heralde

logo tarafına yapılan reklamlar marka degerının düşmesine sebep olabilir genelde cogu kurumsal sirketler web sitelerinde marka belirten yerlerde reklam kullanmıyor yinede siz bilirsiniz karışmak gibi olmasınArkadaşlar üst alana logo yanına reklam planlıyorum ancak vazgeçersek dediğiniz gibi koyu yaparak mobildeki gibi beyaz renk logomuzu kullanabiliriz. Durumlara bakacağız.
Bu arada mobil cihaz emojileri de mesajlarınızda tıpkı whatsapp da ekler gibi yarın desteklenir hale gelecek, ciddi bir veritabanı çevrimi var onu yarın sabaha bırakıyorum, şu an hata verir.
suanlık dedıgımız gıbı cok güzel olmuş hatta en iyisi bu denilebilir sade ve hızlı şimdilik fazla degisiklige gitmemek geri bildirimler geldikçe ilerlemek 1-2 hafta yerine 3-4 haftaya yayın tasarım değişiklilerini size güzel bana güzel gelen başkalarına güzel gelmeyebilirAna sayfa kategori listeleri sizce nasıl oldu ? Eski hali gri iken başlıklar logomuzdaki kırmızı tona uyarladım deneme amaçlı.
Bence dah iyi olmuş. Logo Rengi ile daha iyi duruyor.Ana sayfa kategori listeleri sizce nasıl oldu ? Eski hali gri iken başlıklar logomuzdaki kırmızı tona uyarladım deneme amaçlı.