Forum rütbe ayrıcalıkları artırımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Forum rütbe ayrıcalıkları artırımı
Ayın üyesi olan üyeler bilindiği üzere paylaşım, aktiflik, yönetime katkıları vs durumlarından dolayı seçiliyor ancak konu onayı gereken bölümlere konu açtığı zaman diğer üyeler gibi standart kurallar uygulanıyor benim diyeceğim şu ki Ayın üyesi olan üyelerimize ayrı bir kullanıcı grubu açılıp konu onayı durumu kaldırılabilir mi?

Zaten biri ayın üyesi oluyorsa forum kurallarını bilen takip eden konu takibi yapan biridir aynı konu açma vs olmaz diye düşünüyorum bu konuda açıklama yapılabilir mi?

(En azından kalan sayılı zamanımda direkt konu açabilirim bende :ehe)

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yönetici onayıyla konu açılan bölümlerde, moderatörlerimiz dahi açtığı konularda ilgili bölümün moderatörünün onayını beklemektedir. Yani Symbian bölümünde sorumlu bir moderatör Android bölümünde konu açtığında onun da konusu onaya düşmektedir. Kullanıcı gruplarına istisna uygulamak söz konusu değildir. Burada çözüm olarak ilgili bölümde konuların onaya düşmeden açılabilmesi düşünülebilir. Böyle bir durumu tahmin ediyorum ki sizler de istemezsiniz, konu denetimi olmazsa neler olabileceğini tahmin edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar, Reşwan, Buğra ve 1 kişi daha
hikmet366

hikmet366

Üye
Yönetici onayıyla konu açılan bölümlerde, moderatörlerimiz dahi açtığı konularda ilgili bölümün moderatörünün onayını beklemektedir. Yani Symbian bölümünde sorumlu bir moderatör Android bölümünde konu açtığında onun da konusu onaya düşmektedir. Kullanıcı gruplarına istisna uygulamak söz konusu değildir. Burada çözüm olarak ilgili bölümde konuların onaya düşmeden açılabilmesi düşünülebilir. Böyle bir durumu tahmin ediyorum ki sizler de istemezsiniz, konu denetimi olmazsa neler olabileceğini tahmin edersiniz.

çok mantıkli bir cevap

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Moderatörler bile bölüm harici konu açımlarında onaya alınıyorsa böyle birşey istemek tuhaf kaçar.

Anladım ilginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Buğra
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR ve yaren_dede
Süleyman

Süleyman

Üye
kendini mi kayırıyorsun sen? :dover:

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Süleyman

Revengeful

Emekli Yönetici
Eskiden rütbe altı yazısı (artık o yazı yohh)+ eklenti ekleme yetkisi (hala var mı bilmiyorum) veriliyordu.

- - - Eklendi - - -

He birde gizli üyeleri görebiliyordunuz galiba. Ya da maxistar rütbesinde veriliyordu o. İkisinden biri varken görebiliyordum görünmez üyeleri.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...