Forum Hakkında Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Forum Hakkında Bir Soru
Normalde sitede *****, ****** gibi paylaşımlar yasak ama Android bölümünde full programlar paylaşılmasının sebebi nedir? :bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
SHS

SHS

Üye
Ne güzel her uygulamayı, oyunu, temayı buluyon :sirit:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
ama yine de full olarak veriliyor programlar crackin içine entegrelenmiş hali :D
Ne güzel her uygulamayı, oyunu, temayı buluyon :sirit:
guzelde mantıksız geldi mesela puffin full hali g.playde paralı burda full sunuluyor bi esetin full halinden farkı ne

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Farkı şu kardeşim tanıtıma ihtiyaç duymayan tüm dünyada ciddi satış rekoru kıran yazılım ürünleri bu şekilde satış zararı etmemesi için başvuruda bulunurlar biz ya da başka siteler gerekli incelemeyi yapar ve karar yerine getirilir.

Bizler üyelerimize ve takipçilerimize çeşitli kaynaklardan derlediğimiz yazılım ya da Uygulama paylaşımında sorun tespit ettiğimiz taktirde gereğini yerine getiriyoruz siz sadece forumun keydifi sürünüz.

Keyifli forumlar

Son düzenleme:
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Anladım o zaman mesela bir windows paylaşsak olur mu uyarı gelene kadar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anladım o zaman mesela bir windows paylaşsak olur mu uyarı gelene kadar
Malesef, anlatmaya çalıştığım noktada tam bu konu işte paylaşımlarınız bölüm yöneticileri tarafından kontrol edilir gerekli görüldüğü takdirde onaylanır.Onay olmayan bölümleri ise bizler denetleriz.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Malesef, anlatmaya çalıştığım noktada tam bu konu işte paylaşımlarınız bölüm yöneticileri tarafından kontrol edilir gerekli görüldüğü takdirde onaylanır.Onay olmayan bölümleri ise bizler denetleriz.
Yani Atıyorum Puffinin Üreticisi Bundan Rahatsız Değil Mi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yani Atıyorum Puffinin Üreticisi Bundan Rahatsız Değil Mi?
Uygulama üretici ve yapımcı bizi bilgilendirir bizde değerlendirmesini yapar ilgili kişilere döneriz burda À,B firmasını baz almıyoruz.

Başka sormak istediğiniz?

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama üretici ve yapımcı bizi bilgilendirir bizde değerlendirmesini yapar ilgili kişilere döneriz burda À,B firmasını baz almıyoruz.

Başka sormak istediğiniz?
Ya Çok Soru Soruyorum Ama Kusura Bakma Hocam Üretici Bedava Sunsa Neden Google Playde Paralı :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu sorunun bir çok cevabı var kısaca şu şekilde belirteyim. Bazen geliştiriciler yada şirketler yazılımlarını ister oyun olsun ister uygulama yayınlatamayabilirler bu nedenle geliştiricileri bir ürünü bir platformda ücretli diğerinde ise üsretsiz sunmak zorunda kalabiliyor.Her platformun kendine göre özel kuralları var.Örnek : AppStore :oke: yayınlatmanız için ciddi bir süreçten geçiyorsunuz.Google Play politikalarını son zamanlarda düzeltmeye başladı

Umarım sorularınıza yeterli makul cevaplar almışsınızdır.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Yani Forumda Paylaşılanlar Ya Üretici Ya Da Dağıtıcı Tarafından Ücratsiz Sunulmukta :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şirketler sorun çıkartırsa yönetim gereğini yapıyor. Mesela geçen sene Başarsoft'tan uyarı aldık ve benim de paylaşmış olduğum tüm navigasyon uygulamaları silindi. Bazen böyle durumlar da olabiliyor yani.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
SHS

SHS

Üye
Yapım şirketine, geliştiriciye bağlı bu, çoğu takip etmiyor, edemiyor, çünkü alternatif market uygulamaları bile var. Yinede utarı gelmesi halinde yönetim pekala gereğini yapar.

Bende şöyle bir örnek vereyim, geçmişte kişisel blogumda paylaştığım oyun nedeniyle yapım şirketinden uyarı maili almıştım. Doğal olarak içeriği kaldırdım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cevaplar yeterli gelmiştir umarım :locked2:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt