guzelde mantıksız geldi mesela puffin full hali g.playde paralı burda full sunuluyor bi esetin full halinden farkı neNe güzel her uygulamayı, oyunu, temayı buluyon![]()
Malesef, anlatmaya çalıştığım noktada tam bu konu işte paylaşımlarınız bölüm yöneticileri tarafından kontrol edilir gerekli görüldüğü takdirde onaylanır.Onay olmayan bölümleri ise bizler denetleriz.Anladım o zaman mesela bir windows paylaşsak olur mu uyarı gelene kadar
Yani Atıyorum Puffinin Üreticisi Bundan Rahatsız Değil Mi?Malesef, anlatmaya çalıştığım noktada tam bu konu işte paylaşımlarınız bölüm yöneticileri tarafından kontrol edilir gerekli görüldüğü takdirde onaylanır.Onay olmayan bölümleri ise bizler denetleriz.
Uygulama üretici ve yapımcı bizi bilgilendirir bizde değerlendirmesini yapar ilgili kişilere döneriz burda À,B firmasını baz almıyoruz.Yani Atıyorum Puffinin Üreticisi Bundan Rahatsız Değil Mi?
Ya Çok Soru Soruyorum Ama Kusura Bakma Hocam Üretici Bedava Sunsa Neden Google Playde ParalıUygulama üretici ve yapımcı bizi bilgilendirir bizde değerlendirmesini yapar ilgili kişilere döneriz burda À,B firmasını baz almıyoruz.
Başka sormak istediğiniz?

yayınlatmanız için ciddi bir süreçten geçiyorsunuz.Google Play politikalarını son zamanlarda düzeltmeye başladıHem öyle Hem de ticari kaygısı olmayan konulardır.Anladım Yani Forumda Paylaşılanlar Ya Üretici Ya Da Dağıtıcı Tarafından Ücratsiz Sunulmukta![]()
Anladım. Ama Bir Windows Yasak. Kimse Ücretsiz Paylaşmadığı İçinHem öyle Hem de ticari kaygısı olmayan konulardır.