Yasal ve Yasal Olmayan İçeriklerle İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Yasal ve Yasal Olmayan İçeriklerle İlgili
Merhaba ben sitenizde daha önce bir konu açmıştım müzik bölümünde bir kaç şarkı linki koymuştum yasal olmadığı gereği ile konuyu silmiştiniz ama telefon oyunları yasal olmadığı halde siteye koyabiliyorsunuz bu yüzden bütüün içeriklerin serbest olmasını istiyorum her türli içerik serbest olmalı:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Tüm içeriklerin serbest olması, sitemizin çizgisi adına mümkün degil. Müzik , oyun, program, film telif hakkı oldugu sürece her türlü yasaktır.

Telefon uygulama ve oyunları ise, tanıtım amacıyla eklenmektedir ve bu durumun üreticilerinin çıkarlarına geldigi için herhangi bir yaptırımı yoktur.

Aziz™

Aziz™

Üye
het türlü içeriğin serbest olması intihar etmek gibi birşey olur(deyim yerindeyse)
korsan müzik piyasası ve hak ihlali söz konusu olduğu için müzik için kısa mp3 oyun için demo ve program için deneme sürümü konuluyor.fakat cep oyunlarının yasal olmayan bir tarafı yok bütün siteler paylaşımda bulunuyor orda sıkıntı yok..:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tüm içeriklerin serbest olması, sitemizin çizgisi adına mümkün degil. Müzik , oyun, program, film telif hakkı oldugu sürece her türlü yasaktır.

Telefon uygulama ve oyunları ise, tanıtım amacıyla eklenmektedir ve bu durumun üreticilerinin çıkarlarına geldigi için herhangi bir yaptırımı yoktur.

Lafı ağzımdan aldı :ehe

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Madem oyunlar tanıtım amaçlı ozman demo oyunlar koyun bence burda bir çelişki var! :)

Aziz™

Aziz™

Üye
bilgisayar oyunları zaten demo olarak konuluyor.f*ull konulan oyunlara hemen müdahale ediliyor..tanıtım amaçlı oyunlar piyasada demo şeklindemi sanki..:)bizmi f*ull sürüm yapıp burda paylaşıyoruz..bari söylediğinde bir mantık olsa..:)

Consul9

Consul9

Üye
maxicepin temeli isminden de anlaşıldığı üzere mobil platforma dayanıyor yani mobil içeriklerin ücretlendirilmesi ne bizim ne de yönetici arkadaşlar için olumlu bir gelişme olmaz oyun-müzik gibi dosyalar ise siitede ön planda değil ama eğer sen yok abi ben ücretli indiricem sana bikaç ücretli mobil site adresi söyleyebilirim :ehe:ehe:ehe

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2475462' Alıntı:
bilgisayar oyunları zaten demo olarak konuluyor.f*ull konulan oyunlara hemen müdahale ediliyor..tanıtım amaçlı oyunlar piyasada demo şeklindemi sanki..:)bizmi f*ull sürüm yapıp burda paylaşıyoruz..bari söylediğinde bir mantık olsa..:)
arkadaşım ben telefon oyunlarından bahsediyorum mesala gameloft gibi bir şirket telefon oyunu yapıyor ama siz onu burda ücretsiz biçimde yayıyorsunuz ben bundan bahsediyorum ben tam bağımsız veri paylaşımı istiyorum sadece:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gameloft da kendi sitesinde ücretsiz olarak yayınlıyor, başka sitelerde yayınlanması hem onun hem de yayınlayanin işine geliyor ... Ama tam sürüm bir program, örneğin nod32, sitesinde deneme sürümünü bedavaya verir biz de onu koyarız, gidip de adamın 200 tl ye sattığı programın kodunu kırarak burda paylaşırşak bu telif hakkını çiğnemek olur ... Anlatabildim umarım

Aziz™

Aziz™

Üye
arkadaşım ben telefon oyunlarından bahsediyorum mesala gameloft gibi bir şirket telefon oyunu yapıyor ama siz onu burda ücretsiz biçimde yayıyorsunuz ben bundan bahsediyorum ben tam bağımsız veri paylaşımı istiyorum sadece:oke:

piyasada kaç tane demo mobil oyun piyasaya sürülüyor.yada kaç tane mobil oyun üreten firma demişki oyunları izinsiz almayın.kaç oyun firmasının kendi resmi sitesinde oyunlar demo veriliyor.piyasada kaç tane forum senin dediğini uyguluyor..:)
dediğin çok mantıksız ne yani mobil oyunun demosumu olmurmuş Allahını seversen ya madem o kadar meraklısın piyasaya bedava sürülen oyunu sen git para verip al o zaman..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

Şuan Türkiye'de forumlarda ilk 100'e girmiş w*arez içerikli kaç site var ? Arama boşuna , hiç yoktur.Eğer senin istediğin türden dağıtım ya da paylaşım yapılsaydı , bu günlere ve bu sıralamaya gelemezdik.Sistem budur , amaç ise geleceğe daha güçlü ve daha emin adımlarla ilerlemektir.Bu ilerleyişin devamı için de , bu tür paylaşımlara yer yoktur.

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Türkiye'de forumlarda ilk 100'e girmiş w*arez içerikli kaç site var ? Arama boşuna , hiç yoktur.Eğer senin istediğin türden dağıtım ya da paylaşım yapılsaydı , bu günlere ve bu sıralamaya gelemezdik.Sistem budur , amaç ise geleceğe daha güçlü ve daha emin adımlarla ilerlemektir.Bu ilerleyişin devamı için de , bu tür paylaşımlara yer yoktur.
Arkadaşım mesala xxxxxx sınırsız içerik türkiyenin en geniş kapsamlı sitelrinden biri nese genede söylediklerin için saol:bye2:

Ozan

Ozan

Admin
Sitenin içerigi ve kuralları bu sekildedir yeterli bir açıklama yaptım zaten ilk mesajımda ama ısrarla nedeni sorgulanıyor. Sitenin yapısı, içerigi veya sundukları size ters geliyorsa siteye girmeme hakkınız tabiki var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt