forum danışmanlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Buyur dostum umarım olur

Buyur dostum umarım olur

Kardeşim Çok Uğraştın Yardım Ettin Bu Yüzden Çok Teşekkür Ederim

Txt Dosyasında Belirttiğin Gibi Dosyaları Yerlerine Attım. Rom Patcher'daki Son Ekleneni Oto Aktif Yaptım Teli Kapatıp Açtım. Malesef Yine Olmadı 10 Farklı Oyun Denedlm Olmadı...

Yinede Ellerine Sağlık

merhaba bana 603 için ekran görüntüsü alma programı önerirmisiniz? SuperScreenShot denedim ama ekran görüntüsü alamadım

merhaba bana 603 için ekran görüntüsü alma programı önerirmisiniz? SuperScreenShot denedim ama ekran görüntüsü alamadım

SuperScreenshot'u Aç Settings/Ayarlar'a Gir.
Ardından Engine: Super-I Yazan Yeri Engine: Normal Yap.

Kısayol Tuşunuda Ayarladıktan Sonra Ekran Görüntülerini Almaya Başlayabilirsin

BestScreenSnap güzelmiş tamamdır teşekkürler

SymbianHacker

Kapalı Hesap

hay allah yaa ondaki amaç telefonun z yerine c deki java klasörünü okumasıydı. Format atmayı denedin mi ?

Konu Sahibi
yedekle ve sonra format at .. Başka çaresi görünmüyor gibi

- - - Eklendi - - -

ama sadece galeriyi yedekle ayarları ve dosyaları yedeklemen telefonu sisirir.. Galeri yani rehber mesajlar

hay allah yaa ondaki amaç telefonun z yerine c deki java klasörünü okumasıydı. Format atmayı denedin mi ?

Bende Dert Bizmez Kardeşim Güvenlik Kodunu Unutmuşum Kendim Değiştirmiştim Orjinalini

- - - Eklendi - - -

yedekle ve sonra format at .. Başka çaresi görünmüyor gibi

- - - Eklendi - - -

ama sadece galeriyi yedekle ayarları ve dosyaları yedeklemen telefonu sisirir.. Galeri yani rehber mesajlar

Yedeklemiştim Ama Güvenlik Kodu Engel Oldu

Konu Sahibi
güvenlik kodu flash atınca sıfırlanır yapabileceğin tek şey tuşla soft reset daha sonra flash sonra tekrar hard reset canım kardeşim üzgünüm

Konu Sahibi
Sanıyorum konu göz önünde olmayınca pekde işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...