forum cookie sorunu

  • 30 Nisan 2011
  • 740 Okunma
  • 8 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. başıma çok geliyor opera kullanıyorum ve ccleaner yapmayınca ne gelen ö.m. leri görüyoruym yada konulara yazılan yeni mesajları yokmu bunun bi çaresi
     


    Yazan: &&BERKAY&&
  2. Tarayıcı geçmişini tamamen silip dener misiniz tekrar?
     
  3. Opera siteleri daha hızlı açmak için yedekleme yapıyor.O yüzden bu sorunu yaşaman çok normal :)
    Diğer tarayıcıları kullanmanı öneririm :)
     
  4. evet sorun bu ama firefox ve internet explorer da aynı sorun mevcut .

    ----------Eklendi @ 20:33:34 ---------- Yazıldı @ 20:33:09 ----------

    anca öle çözülüyo sorun
     
  5. Tüm tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorsanız önbelleğiniz çok dolmuştur. dışında ara ara temizlemek lazım.
     
  6. Ccleaner programını günlük çalıştırmanı öneririm berkay :)
    Tarayıcıların kapalı olduğuna emin ol yalnız :)
     
  7. Forumda kronik olarak böyle bir problem hiçbir tarayıcıda bulunmamaktadır, hepsini kullanmaktayım ...
     
  8. ccleaner programinu hergun muhakkak yapiyorum zatrn
    fakat tarayicida sayfayi yenileuince gitmemektet anca tum veriyi silip tekrar girince gorebiliyorum baska hicbir forumda olmamakta
     
  9. Ctrl+F5 yap mutlaka özel mesajın gelip gelmediğini göreceksindir :)
    Ayrıca tüm tarayıcıların en güncel sürüm olduğuna emin ol :)
    İnternet explorer 9 kullanıyorum = Sorun yok
    Mozilla Firefox 4 kullanıyorum = Sorun yok
    Google Chrome 11.0.696.60 kullanıyorum = yine sorun yok :D

    PC'nde veri yedeklemesi yapan program var ise ondanda kaynaklanıyor olabilir :)
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
25/09/2018 - 20:01